• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: lorestan-85621

ادامه فصل سوم کاوش غار کلدر آغار شد

ادامه فصل سوم کاوش غار کلدر آغار شد
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: ادامه فصل سوم کاوش غار کلدر آغار شد.

به گزارش ایسنا منطقه لرستان،سید امین قاسمی با اعلام این خبر، اظهار کرد: در پی انجام فصل سوم کاوش در غار کلدر و نتایج چشمگیر حاصل از کاوش بخصوص کشف بخشی از جمجمه انسان هوشمند در این غار و با توجه به اتمام زمان مجوز صادر شده برای کاوش در غار کلدر، به منظور تکمیل مطالعات رایزنی لازم برای تمدید مجوز صادر شده آغاز شد.

وی با اشاره به حمایت‎های دکتر خادمی استاندار لرستان برای تکمیل انجام مطالعات لازم در غار کلدر، افزود: با پیگیری‎های انجام شده از طرف این اداره کل مجوز ادامه کاوش در این غار از سوی پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور صادر شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان تصریح کرد: ادامه فصل سوم کاوش در غار کلدر با اهداف دستیابی به گاهنگاری ادوار استقراری این غار، تلاش برای دستیابی به دیگر قطعات آناتومی انسانی مشکوفه، پی بردن به محتوای نهشته‎های گل اخری و نهایتا درک بیشتر دوره‎های استقراری و جایگاه هر دوره فرهنگی در لایه نگاری انجام می‎گیرد.

به گزارش ایسنا، مجوز ادامه فصل سوم کاوش در غار کلدر خرم‎آباد به سرپرستی دکتر بهروز بازگیر تا 20 تیرماه سال جاری تمدید شده است.
 
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha