دانشگاه
-
مسئول مرکز بهداشت و درمان دانشگاه فردوسی مشهد:
نوع واکسن مهم نیست، تزریق هرچه سریعتر واکسن مهم است
مسئول مرکز بهداشت و درمان دانشگاه فردوسی مشهد گفت: توصیه میشود افراد در چند روز بعد از تزریق واکسن از فعالیت شدید بدنی اجتناب، استراحت کافی داشته و مایعات زیادی مصرف کنند.
-
/انتخاب آگاهانه/
شرط اولیه انتخاب رشته فیزیک، مهارت در درس ریاضی است
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی گفت: پذیرفته شدگان علاقهمند به رشته فیزیک باید در درس ریاضی بسیار متبحر باشند زیرا بدون فهم آن نمیتوانند در انتخاب رشته خود موفق عمل کنند.
-
معاون دانشگاه پاسارگاد:
شهریور مرکز فنی و حرفهای دانشگاه پاسارگاد شیراز افتتاح میشود
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پاسارگاد شیراز، از افتتاح و بهره برداری مرکز فنی و حرفهای این دانشگاه در هفته دولت خبر داد.
-
/انتخاب آگاهانه/
علاقهمندان به موضوعات محاسباتی، میتوانند مهندسی هوافضا را انتخاب کنند
عضو هیات علمی گروه مکانیک و هوافضا دانشگاه فردوسی گفت: لازمه انتخاب رشته هوافضا علاقه به ریاضی و فیزیک است و اگر فردی علاقهمند به موضوعات محاسباتی است، میتواند این رشته را انتخاب کند.
-
معاون دانشگاه شهید چمران اهواز:
بسیاری از جوانان دیگر به فکر دانشگاه رفتن نیستند
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به ریزش دانشجو در همه دانشگاهها، گفت: در بسیاری از رشتهها ریزش اتفاق افتاده و البته طبیعی است زیرا وضعیت جهان و نوع به کار گیری افراد نیز عوض شده است؛ بسیاری از جوانان دیگر به فکر دانشگاه رفتن نیستند و دنبال دورههای مهارتی هستند که سریعتر آنها را به اشتغال برساند.
-
ضرورت توجه بیشتر به نقش فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاهها
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: نقش فرهنگی جهاد دانشگاهی در دانشگاه ها باید بیش از گذشته مد نظر قرار گیرد.
-
در گزارش ایسنا بررسی شد
عملکرد خراسانیهای برتر کنکور ۱۴۰۰
نتایج کنکور ۱۴۰۰ نیز با تمام محدودیتهای کرونایی و فشاری که این آزمون پرالتهاب با احتمال عدم برگزاری یا تعویق این آزمون بر دانشآموزان داشت، طی روزهای گذشته منتشر شد.
-
/جهاددانشگاهی، نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی(۶)/
جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در توسعه محصولات دانشبنیان با بخش خصوصی همکاری میکند
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: جذب سرمایه برای به سرانجام رساندن پروژهها و ارائه محصول به بازار، امری ضروری است و باتوجه به تجربیات کسب شده و منابع محدود جهاد دانشگاهی برای سرمایه گذاری در تولید، تلاش بر این است که با بخش خصوصی برای توسعه محصولات دانش بنیان مشارکت کنیم.
-
گامی در مسیر توسعه اقتصاد دانشبنیان در دانشگاه اصفهان
مدت زمان زیادی است که دانشگاهها جدا از وظایف آموزشی و پژوهشی خود که اغلب از آن به نسل اول و دوم دانشگاهها تعبیر میشود، به کارآفرینی روی آوردهاند و سعی دارند با تغییر در نسلهای سوم و چهارم که دانشگاهها باید مسئلهمحور و جامعهمحور شوند، رسالت تاریخی خود در رشد و شکوفایی و بالندگی جامعه را موثرتر ایفا کنند.
-
چگونه استرس بر یادگیری تاثیر منفی دارد؟
هدف از آموزشهای مدارس آمادهسازی جوانان برای دنیای بزرگسالی نه فقط در فرصتهای تجاری بلکه در حفظ روابط و تعامل با افراد دیگر است. در حالی که مدرسه فرصتی برای بزرگسالان جوان فراهم میکند تا سناریوهای رایج دنیا را شبیهسازی کنند اما ممکن است ناخواسته مفهوم دیگری از دنیای واقعی یعنی استرس ارائه دهند. آمارها این حقیقت نگرانکننده را نشان میدهند که استرس دانشآموزان واقعی است و در برخی موارد، شاید برابر با استرسی باشد که بزرگسالان تحمل میکنند.
-
رئیس پارک علم و فناوری اردبیل:
مراکز رشد دانشگاهی مولد و سازنده هستند
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: تقویت و توسعه مراکز رشد دانشگاهی مولد و سازنده هستند و به ایجاد تحول اساسی در استان اردبیل کمک میکنند.
-
پذیرش ۶ دانشجوی دانشگاه کردستان برای برنامه تبادل با دانشگاه اتریش
۶ دانشجوی دانشگاه کردستان جهت گذراندن یک ترم تحصیلی در سال جاری به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش اعزام خواهند شد.
-
آغاز پذیرش بدون آزمون دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان از پذیرش بدون آزمون دانشجو در دورههای کاردانی و کارشناسی نیمسال دوم تحصیلی در این مرکز خبر داد.
-
ایجاد شبکهای پویا از فعالین فرهنگی دانشگاههای استان
مسئول نهاد نمایندگی مقاممعظمرهبری در دانشگاههای استان همدان گفت: ایجاد شبکهای پویا از فعالین فرهنگی و تدوین برنامههایی متناسب با بوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاههای استان از وظایف نهاد نمایندگی رهبری در استان خواهد بود.
-
رئیس سابق کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب پاسخ داد
مدیران در اسلامی شدن دانشگاهها چه نگرشهایی را باید تغییر دهند؟
رئیس سابق کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب گفت: برای اسلامی شدن دانشگاهها مقدماتی لازم است که اساتید باید مطالبهگری را آغاز و پس از آن به مجموعه اقدام و ساختار ارزیابی درست دست یابند و به دیگر مدیران منتقل کنند.
-
مدیرکل تعاون فارس:
آموزش در دانشگاهها مبتنی بر نیاز کارفرمایان باشد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس تاکید کرد که دانشگاههای کشور باید نوع آموزش خود را اشتغال محور قرار دهند و نیاز کارفرمایان را در نظر بگیرند و به صورت کیفی نوع آموزش را تعیین کنند.
-
/اقتصاد آموزش عالی/۱
پول نفت رسالت دانشگاهها را به فراموشی میبرد
رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی گفت: اگر من به عنوان دانشگاه، به پول نفت وابسته باشم رسالتم را فراموش خواهم کرد و یکی از رسالتهای مهم من این است که افرادی را تربیت کنم که مسائل جامعه را حل کنند.
-
رستمی:
دانشگاه محیط تحول و رقم خوردن سرنوشت کشور است
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور با حضور در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: دانشگاه محیط تحول و رقم خوردن سرنوشت کشور بوده و دانشگاه به تعبیر امام خمینی (ره) مبدا تحولات است.
-
در قالب یک پژوهش بررسی شد
اهمیت سازماندهی دانش منجربه بازیابی و استفاده مجدد آن میشود
سازماندهی دانش از مباحث قدیمی و در عین حال اساسی کتابداری و اطلاعرسانی به شمار میرود و در اهمیت سازماندهی دانش همین بس که دانش باید ساماندهی شود زیرا در غیر این صورت نمیتوان آن را بازیابی کرد و مورد استفاده مجدد قرار داد.
-
تقدیر از نفرات برتر مسابقه صعود ۴۰ ساله در دانشگاه صنعتی قم!
رئیس دانشگاه صنعتی قم از اختتامیه و قرعه کشی مسابقه صعود ۴۰ ساله در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی قم خبر داد.
-
رئیس دانشگاه خبر داد
فعالیت ۲۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی سهند تبریز
رئیس دانشگاه صنعتی سهند تبریز با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به ۲۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه وجود دارد که دو مرکز به مرکز پژوهشکدهی نفت و گاز و مواد پلیمری تبدیل شده است، افزود: تاکنون نزدیک به ۴۰۰ طرح تحقیقاتی در این مراکز انجام شده که نمونههای بارز آن مربوط به طرحهای کلان کشوری به ویژه در صنعت نفت است.
-
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم:
دانشگاه ها ماموریت گرا و کیفیت گرا می شوند
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: قرار است دانشگاه ها ماموریت گرا و کیفیت گرا شوند.
-
ایسنا گزارش داد
بیان تجربیات تولید و صادرات صنایع تجهیزات پزشکی
وبینار آموزشی «چالشها و رویکردهای تولید و صادرات در صنایع تجهیزات پزشکی» به همت مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاد دانشگاهی قم برگزار شد.
-
رقابت ۲۸ هزار و ۷۱۵ داوطلب کنکور سراسری ۱۴۰۰ در استان
نماینده تامالاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه بوعلیسینا گفت: ۲۸ هزار و ۷۱۵ داوطلب برای بزرگترین ماراتن علمی کشور در استان همدان به رقابت می پردازند.
-
آزمایشگاه ها خطوط مقدم فتح مرزهای دانش
آزمایشگاه ها در حوزه های مختلف علمی آوردگاه دانشمندان و محققین جهان است و محققین حوزه های مختلف بخش زیادی از فعالیت های علمی خود را در بستر آزمایشگاه ها صورت می دهند.
-
در یک سمپوزیم مطرح شد
استروییدهای آنابولیک؛ خطری در کمین ورزشکاران جوان
مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، با تاکید بر لزوم بررسی جنبه های مثبت و منفی مصرف استروییدها، یادآور شد: باید نسبت به کاهش مصرف این مواد به ویژه در دانشجویان ورزشکار اقدام کنیم.
-
دانشگاه کردستان در لیست برترین دانشگاههای جوان جهان
در جدیدترین لیست رتبهبندی دانشگاههای جوان جهان تایمز۲۰۲۱، دانشگاه کردستان موفق به کسب رتبه ۱۶۵ شد.
-
/گزارش/
حقالتدریس؛ حقی که ادا نمیشود
«سابقه و مهارت اساتید حقالتدریس برای دانشگاهها هیچ اهمیتی ندارد»، «اساتید حقالتدریس بیمه درمانی ندارند»، «برخی مراکز آموزشی، حق بیمه را از استاد کسر میکنند اما پرداختی صورت نمیگیرد»، «۲۰سال سابقه تدریس دارم، اما جمع بیمههای پرداخت شدهام به چند روز هم نمیرسد»، «اساتید حقالتدریس دو بار در سال پرداختی دارند»، «اساتید حقالتدریس تابع سلایق دانشگاهها هستند»، «اساتید حقالتدریس از کوچکترین مزایایی برخوردار نیستند».
-
رئیس دانشگاه اصفهان اعلام کرد؛
شروع همکاریهای گسترده علمی میان اصفهان و سن پترزبورگ
رئیس دانشگاه اصفهان جشنواره علمی و فرهنگی اصفهان - سن پترزبورگ را شروعی برای همکاری های گسترده علمی بین دو طرف اعلام کرد و گفت: باوجود زیرساختهای اولیه همچون خواهرخواندگیهای دو شهر، علاقه اساتید برای همکاری و ظرفیتهای بالا میان دو دانشگاه، زمینه همکاریهای متقابل را فراهم کرده است.
-
فرمانده سپاه اردبیل:
اساتید دانشگاهها سلوک شهید چمران را مرام خود قرار دهند
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: اساتید دانشگاهها در شرایط خطیر امروز بهتر است سیره و سلوک شهید چمران را در همه ابعاد مورد بررسی قرار داده و آن را مورد توجه و مرام خود قرار دهند.