-
اجرای برنامه ملی احیای مرغ لاین "آرین" در راستای توسعه امنیت غذایی
معاون توسعه فناوری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اجرای برنامه ملی احیای مرغ لاین برای توسعه امنیت غذایی کشور خبر داد و گفت: مطالعات ما نشان داد که سویه این لاین قابل رقابت و جایگزینی با سویههای وارداتی است.
-
در وبینار زیست فناوری کشور اعلام شد
تولید واکسن کرونا در ۳ شرکت خصوصی/حمایت ۱۰۰ میلیاردی از ۹۰ محصول حوزه سلامت
رئیس کارگروه تولید تجاری سازی و بازار ستاد توسعه فناوری معاونت عملی و فناوری ریاست جمهوری از تولید واکسن کرونا در ۳ شرکت خصوصی خبر داد و گفت: علاوه بر آن تاکنون از ۵ ماده موثره دارویی که ارزبری بالای ۳۰ میلیون دلار داشته، رونمایی کردیم و امیدواریم تا پایان سال جاری نیز ۱۵ قلم ماده اولیه دارویی دیگر را برای رونمایی داشته باشیم.
-
تولید ۲۷ داروی بیوتکنولوژی در کشور/کسب ۹.۵ درصد درآمد دانش بنیان از محل فعالیت زیستفناوری
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تولید ۲۷ داروی بیوتکنولوژی، ۱۲ طرح در حوزه واکسن، ۹۰ ماده اولیه دارویی و ۵۵ طرح در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی را در جهت کسب ۳ درصد بازار جهانی زیست فناوری دانست و گفت: ما تاکنون موفق به کسب نیم درصد از این بازار شدیم و برنامه ریزی ما تحقق این بازار با حجم مالی بیش از ۲۳ میلیارد دلار تا افق ۱۴۰۴ است.
-
دانشیار گروه زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد مطرح کرد
کوپه پودا کشفشده، اولین حلقه در زنجیره غذایی دریا
دانشیار زیستشناسی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد گفت: کوپه پودا، اولین حلقه زنجیره غذایی در محیطهای دریایی و حلقه اتصال بین تولیدکنندگان و سایر مصرف کنندگان محسوب میشوند. کوپه پوداها از تولید کنندگان نخستین در محیطهای دریایی که شامل جلبکهای آبزی و فیتوپلانکتونها میشود، تغذیه میکنند.
-
مصوبات "عتف" درباره اجرای طرح "توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار"
در پایان جلسه ۱۹۲ کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) که با موضوع "بحث و بررسی طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ)" برگزار شد، ۶ مصوبه پیرامون اجرای طرح مذکور به تصویب رسید.
-
در همکاری مشترک محققان دانشگاه اراک و دانشگاه مالزی صورت گرفت
ساخت سنسور تشخیص کووید ۱۹ در چند ثانیه
گروه تحقیقاتی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه اراک، با همکاری محققان دانشگاه مالزی موفق به ساخت سنسور تشخیص بیماری کرونا در چند ثانیه شدند.
-
تولید دستگاه کنترلکننده هوشمند همهکاره با کاربرد در خانه
پژوهشگران یکی از شرکتهای دانشمحور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهیدچمران اهواز موفق به طراحی، ساخت و عرضه به بازار دستگاه کنترل کننده هوشمند همهکاره شدند.
-
رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت تاکید کرد
ضرورت تشکیل "انجمنهای علمی قرآن و حدیث" در دانشگاههای علوم پزشکی
رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت بر اهمیت تشکیل "انجمنهای علمی قرآن و حدیث" در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور تأکید کرد و بیان داشت: حوزه فعالیتی کانونهای قرآن و عترت بیشتر فرهنگی، تبلیغی و ترویجی است، شکل گیری انجمنهای علمی قرآن و حدیث با گرایش به سمت اساتید قرآنی و اساتیدی که در رشتههای بین رشتهای فعال هستند، به ما کمک خواهد کرد تا زمینهساز حرکت عظیم "کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در نظام سلامت" باشیم.
-
بررسی تجارب در اخذ گرنتهای بینالمللی در وبیناری آموزشی
وبینار آموزشی در خصوص تجارب در اخذ گرنتهای بینالمللی روز ۲۳ مهرماه برگزار میشود.
-
ترویج مفاهیم اقتصاد دیجیتال در میان دانشآموزان
برنامه ترویج عمومی مفاهیم مرتبط با حوزه اقتصاد دیجییتال برای دانش آموزان در دستور کار ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال قرار گرفت.
-
کاهش زمان و هزینه تولید فیلتر روغن با چسب نانو
یکی از شرکتهای تولیدی و رنگسازی برای تامین نیاز صنایع تولیدکننده فیلتر روغن، چسب ویژهای را به بازار عرضه کرد که به کاهش هزینه و افزایش سرعت تولید فیلتر روغن کمک شایانی کرده است.
-
در گفتوگو با ایسنا مطرح شد
عرضه پانسمانهای پیشرفته برای درمان زخمهای عفونی در سال آینده/بومیسازی دستگاه ریسندگی
گروهی از محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک فناوری پردیس پانسمانهای پیشرفتهای برای ترمیم زخمهای عفونی مانند زخم بستر بر پایه ماده استخراج شده از جلبک قهوهای و نانو ذرات نقره تولید کردند که قادر است بدون آسیب رساندن به بافت سالم، محل زخم را بهبود بخشد و آنها امیدوارند در سال آینده این محصول را به بازار معرفی و بخشی از خروج ارز از محل واردات این نوع زخم پوشها جلوگیری کنند.
-
مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران اعلام کرد
تعداد ذخایر میکروبی از مرز ۵۰۰۰ سویه گذشت
به همت محققان و جهادگران بانک میکروارگانیسمهای مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، تعداد میکروارگانیسمهای نگهداری شده در بانک میکروارگانیسمهای این مرکز از مرز ۵۰۰۰ سویه گذشت.
-
فراخوان صندوق نوآوری برای شناسایی استارتاپهای سرمایهپذیر حوزه خودرو
صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برای شناسایی طرحها و استارتاپهای سرمایهپذیر حوزه خودرو فراخوان منتشر کرد.
-
تولید ۱۵ داروی گیاهی دامی از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان
گروه تولیدی یکی از شرکتهای دانشبنیان با تولید ۱۵ محصول دارویی دامپزشکی با پایه گیاهی، رتبه نخست کشور را به لحاظ تعداد داروهای گیاهی دامپزشکی به خود اختصاص داده است.
-
بومیسازی مخازن ذخیره گازهای مایع توسط دانشبنیانها
گروهی از محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان با بومی سازی مخازن دوجداره ذخیره گازهای مایع پروپان و بوتان مورد استفاده در پالایشگاههای گازی و مجتمعهای پتروشیمی موفق به جلوگیری خروج ارز از کشور شدند.
-
توصیههای ویژه نخبه برتر جهان به دانشجویان
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان به دانشجویان توصیه کرد: در کنار مطالب تدریس شده در کلاس، از کتابهای اصلی و تکمیلی نیز استفاده نمایند تا دانش و توانایی خود را عمقبخشی نموده و به بحث تولید ایدههای جدید و نوآوری وارد شوند.
-
همزمان با هفته پژوهشوفناوری برگزار میشود
دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاهها با جامعه و صنعت
«دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاهها با جامعه و صنعت» به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اجرای سیاستها و اقدامات به منظور توسعه ارتباط دانشگاهها با جامعه و صنعت همزمان با هفته پژوهش و فناوری برگزار میشود.
-
فراخوان جذب متخصصان ۵ حوزه در دبیرخانه شورای عالی عتف
دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) فراخوانی برای جذب کارشناسان در کمیسیونهای تخصصی خود منتشر کرد.
-
تولید دستگاه تصفیه و ضدعفونی ترکیبی هوا با فیلتر نیکل
فناوران یکی از شرکتهای دانش محور مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، موفق به طراحی و تولید دستگاه تصفیه و ضدعفونی ترکیبی هوا مجهز به فیلتر نیکل شدند.
-
بررسی توانمندی دانشبنیانهای ایرانی در نشست با هیات کنیایی
شرکتهای دانشبنیان ایرانی و یک هیات دولتی از کشور کنیا در نشستی در خصوص توانمندیهای یکدیگر بحث و تبادل نظر خواهند کرد.
-
تمدید مهلت ارسال ایده به جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان
مهلت ثبت و ارسال ایده در جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان تمدید شد.
-
با همکاری محققان دانشگاه مالزی؛
محققین دانشگاه اراک "سنسور تشخیص بیماری کرونا در چند ثانیه" ساختند
عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه اراک و همکارانش، با همکاری محققان دانشگاه مالزی موفق به ساخت سنسور تشخیص بیماری کرونا در چند ثانیه شدند.
-
انعقاد تفاهمنامهای برای افزایش سواد نوجوانان با علوم شناختی
به منظور ارتقای سواد و سرمایه شناختی جامعه کودک و نوجوانان تفاهم نامه همکاری میان ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امضا شد.
-
تربیت متخصصان سرمایهگذاری جسورانه برای زیست بوم علم و فناوری کشور
دوره جامع پرورش کارشناس سرمایهگذاری جسورانه (VC) ویژه صندوقهای پژوهش و فناوری برگزار می شود.
-
برگزاری رویداد مجازی "ارائه نیازهای فناورانه نمایش عروسکی"
رویداد مجازی "ارائه نیازهای فناورانه نمایش عروسکی" در دو محور مواد و متریال ساخت محصولات فرهنگی و ساخت عروسکهای رباتیک و مکانیکی به همت پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
-
طرح تکثیر ماهیان دریایی در دستور کار ستاد زیست فناوری
با حمایت ستاد زیست فناوری معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری، استخراج و تجاریسازی فرومونها در تکثیر و پرورش ماهیان دریایی اجرایی میشود.
-
قطع وابستگی کشور به الکترودهای جوش نانو با همت محققان کشور
سره الکترود نقطه جوش از قطعات با کاربردهای وسیع در صنعت خودروسازی و تولید لوازم خانگی است که تاکنون کشور به خارج وابستگی داشته است، ولی گروهی از محققان کشور با تولید نانو الکترودهای جوش از خروج ارز جلوگیری کردند.
-
در گفتوگو با ایسنا مطرح شد
تصور اشتباه "واکسن آنفلوآنزا بزنیم که کرونا نگیریم"/توجه به افزایش آلودگی هوا و بروز کووید۱۹
اخیرا این تصور در مردم ایجاد شده که "واکسن آنفلوآنزا بزنیم که کرونا نگیریم" ! این تصور نادرست موجب افزایش "دورهمیهای کرونایی" شده و به اعتقاد محققان موجب شده رفتار مردم در برخورد با اپیدمی کرونا همانند اپیدمی ۱۹۰۶ باشد و همان رفتار را در هزاره سوم شاهد باشیم. آنها تاکید میکنند که تاکنون برای این بیماری واکسن اختصاصی ارائه نشده و با توجه به اینکه رو به فصول سرد سال میرویم، باید در خصوص میزان فاصله اجتماعی ما برای کاهش ابتلا به این ویروس "سرما دوست" تجدید نظر صورت گیرد.
-
فردا صورت میگیرد
بازدید مجازی نخبگان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری
بازدید مجازی نخبگان و مستعدانبرتر کشور از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری رشت انجام میشود.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.