• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
  • GMT 12:18

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
  • GMT 12:18

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

پخت سنتی شیره انگور در روستای هزاوه

۱۲ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۶

روستای هزاوه زادگاه امیرکبیر قطب تولید شیره انگور استان مرکزی است و تولیدکنندگان این فرآورده به صورت سنتی شیره پزی می‌کنند. هزاوه ای ها شیره را پس از برداشت انگور، آبگیری، اضافه کردن خاکی مخصوص به آب انگور، استراحت یک شبه و در نهایت صاف کردن و حرارت دادن تا رسیدن به اکسیری سیاه رنگ چند ساعتی هم می‌زنند تا به اکسیری کرم رنگ (یا سیاه) تبدیل می شود. باسلوق، رب انگور، سرکه، ترخینه از دیگر فرآورده های است که مردم هزاوه از انگور بدست می آورند و از این طریق درآمدزایی می‌کنند.

عکس: میناسادات سپه‌سالار

  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • پخت شیره انگور در روستای هزاوه
  • دبیر علیرضا صوت‌اکبر
  • استانی-عکس
  • شیره انگور
  • روستای هزاوه
  • استان مرکزی
  • مدیران خودرو

لینکستان

    رزرو هتل مشهد جمینجا خرید سی پی لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ گوسفند زنده روغن هیدرولیک تجهیزات پزشکی بررسی علت بیماری‌ ها بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی دوره آنلاین زبان ثبت شرکت بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور طراحی سایت آهنگ جدید ایرانی کلاس تیزهوشان ششم تور قبرس شمالی پارتیشن شیشه‌ ای ساخت پرسشنامه آنلاین نوبت‌دهی آنلاین پزشکان پهنای باند اختصاصی رتبه‌ بندی شرکت متخصص گوش و حلق و بینی طراحی سایت شرکتی تابان شهر چاپ تصفیه آب خانگی خرید سی‌ پی کالاف
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
علیمحمدی
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۰۰:۲۸

سلام وخدا قوت به روستاییان هزارواره با شیر انگور های خوش مزه شان که می پزند می خواستم ببینم شیره سیاه قیمت چند است وشیره سفید قیمت چند است وارسال هم دارید ممنون پاسخ بدید

پاسخ
avatar
علی جبل انارویه فارس
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۰۷:۰۱

درود جهت اطلاع عرض کنم یکی از مناطقی که ناب ترین شیره انگور درست می‌شود منطقه جبل انارویه شهرستان فیروزآباد استان فارس هست که شیره اش از بهترین انگورهای بَش و کاملا ارگانیک تهیه می‌شود.

پاسخ
avatar
سعید هزاوه
۱۴۰۲-۰۷-۱۵ ۲۱:۱۴

تمام دنیا هم که بگردید به خوشمزگی انگور هزاوه پیدا نخواهید کرد لازم میدانم از تموم ملت ایران دعوت میشه برای یکبار هم که شده تشریف بیارید هزاوه و از نزدیک خودتون ببینید وبچشید

avatar
علی جبل انارویه فارس
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۰۷:۰۱

درود جهت اطلاع عرض کنم یکی از مناطقی که ناب ترین شیره انگور درست می‌شود منطقه جبل انارویه شهرستان فیروزآباد استان فارس هست که شیره اش از بهترین انگورهای بَش و کاملا ارگانیک تهیه می‌شود.

پاسخ
avatar
علی جبل انارویه فارس
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۰۷:۰۱

درود جهت اطلاع عرض کنم یکی از مناطقی که ناب ترین شیره انگور درست می‌شود منطقه جبل انارویه شهرستان فیروزآباد استان فارس هست که شیره اش از بهترین انگورهای بَش و کاملا ارگانیک تهیه می‌شود.

پاسخ
avatar
علی جبل انارویه فارس
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۰۷:۰۱

درود جهت اطلاع عرض کنم یکی از مناطقی که ناب ترین شیره انگور درست می‌شود منطقه جبل انارویه شهرستان فیروزآباد استان فارس هست که شیره اش از بهترین انگورهای بَش و کاملا ارگانیک تهیه می‌شود.

پاسخ
avatar
احمدی
۱۴۰۲-۰۷-۱۶ ۰۶:۵۳

ولی همیشه از قدیم تا الان شیره ملایر معروف بوده و هست بنده خرید کردم واقعا با همه جا فرق داره اگه از خونه دار بخریم البته

avatar
علی جبل انارویه فارس
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۰۷:۰۱

درود جهت اطلاع عرض کنم یکی از مناطقی که ناب ترین شیره انگور درست می‌شود منطقه جبل انارویه شهرستان فیروزآباد استان فارس هست که شیره اش از بهترین انگورهای بَش و کاملا ارگانیک تهیه می‌شود.

پاسخ
avatar
علی جبل انارویه فارس
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۰۷:۰۱

درود جهت اطلاع عرض کنم یکی از مناطقی که ناب ترین شیره انگور درست می‌شود منطقه جبل انارویه شهرستان فیروزآباد استان فارس هست که شیره اش از بهترین انگورهای بَش و کاملا ارگانیک تهیه می‌شود.

پاسخ
avatar
علی
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۰۷:۱۸

با سلام به عرضتان برسانم : عزیز مرکز تولید آذربایجان غربی است ، یادتان باشد آذربایجان غربی بهترین تولید کننده شیرهء انگور و بهترین محصول انگور را تولید میکند ، انشالله تشریف بیارین خواهین دید . یا علی .

پاسخ
avatar
فاطمه
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۱۱:۴۳

نمیدونم چرا انقدر معروف شده ؟ در حالیکه موارد بهداشتی رو رعایت نمیکنن . ما خودمون درست میکنیم اول انگور ها رو خوشه به خوشه میشوریم ولی هزاوه ای ها رو دیگه همه میدونن که اصلا انگور رو نمیشورن . پس انقدر تبلیغشون رو نکنید در ضمن من قصد توهین ندارم

پاسخ
avatar
سمیرا
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۱۴:۵۸

چه عکسای زیبایی ، در مورد مطلب ذکر شده ترخینه از انگور به دست نمیاد ؛ ترخینه سوغات این روستا و با دوغ درست میشه

پاسخ
avatar
سمیرا
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۰۱

چه عکسای زیبایی ، در مورد مطلب ذکر شده ترخینه از انگور درست نمیشه ؛ سوغات این روستا هست که با دوغ درست میشه

پاسخ
avatar
علی
۱۴۰۲-۰۷-۱۳ ۲۰:۳۴

ترخینه یا کشکینه از دوغ و هروش گندم (گندم آسیاب شده زبر ) درست می شود و در هوای سرد آش بسیار خوب و گرم کننده ای است و ضد سرماخوردگی و آنفولانزاست آش ترخینه یه کمی مزه ترش دارد و می توان در آش ترخینه پونه و اسفناج هم بریزید

پاسخ
avatar
ساجدی
۱۴۰۲-۰۷-۱۴ ۱۰:۴۷

دیگه همه میدونن که هزاوه مرکزتولیدبهترین وناب ترین شیره ایرانه پس جوالکی ندیددرضمن اون ترخینه انگورهستش که باشیره انگوردرست میشه نه ترخینه دوغ

پاسخ
avatar
ساجدی
۱۴۰۲-۰۷-۱۴ ۱۱:۴۸

دیگه همه میدونن که هزاوه مرکزتولیدبهترین وناب ترین شیره ایرانه پس جوالکی ندیددرضمن اون ترخینه انگورهستش که باشیره انگوردرست میشه نه ترخینه دوغ

پاسخ
avatar
لشگری
۱۴۰۲-۰۷-۱۴ ۲۱:۵۳

شیره درآوردن کار بسیار سختی است. محصول شهر ما هم انگور هست که شیره هم درست میکنیم وخیلی عالی و خوش مزه میشه قزوین منطقه ضیاآباد تشریف بیاورید. خدا قوت به همه کشاورزان عزیز و زحمت کش

پاسخ
avatar
محمود قربانیان
۱۴۰۲-۰۷-۱۵ ۰۳:۴۵

تولیدانبوه به روش سنتی پروسه رعایت اصول بهداشتی را بخصوص شستن انگور را تقریبآ غیر ممکن می‌کنه وچونکه چندین ساعت در حال پخته شدن روی آتش هرگونه آلودگی را از بین میبرد ولی نهایتندل چسب ودل پذیر......بنا بر این افرادی مثل من باید در خانه اقدام به تهیه شیره انگور نمایند خیلی زحمت دارد هرکه طاووس خواهد.....را اجرا کند

پاسخ
avatar
ارسلان
۱۴۰۲-۰۷-۱۷ ۱۳:۲۸

اگه تا الان شیره تاکستان را نخوردید سرتان حسابی کلاه رفته شیره تاکستان تاریخ کهنی دارد همانطورکه ازاسمش معلومه تاکستان

پاسخ
avatar
فربود
۱۴۰۲-۰۷-۱۸ ۱۵:۴۰

باسلام شیره انگور اصل راباید از یکی از روستاهای استان فارس به اسم کلاه سیاه از بخش دشمن زیازی شهرستان نوراباد ممسنی تهیه کرد تا مزه اصل شیره انگور یا همون دوشاب را حس کنید

پاسخ
avatar
محیان
۱۴۰۲-۰۷-۲۱ ۰۰:۱۹

آنهایی که خونگی درست میکنن میشه خورد ولی عمده درست میکنن غیر بهداشتیه و از چغندر چون ارزونه بعضا استفاده میکنن مواظب باشید از کی میخرید

avatar
ارکیده
۱۴۰۲-۰۷-۲۲ ۱۷:۴۸

من برای اولین بار امسال شیره ی انگور پختم. عالیییی شده دردسر خیلی داره ولی خودمون که بپزمیم دیگه مطمئن هستیم از بهداشتی بودنش

پاسخ
avatar
ماهان
۱۴۰۲-۰۷-۲۳ ۰۹:۱۲

منم انگور خریدم بردم ی فامیل برام درست کرد اونم انگورا نشست طوری نیس پخته میشه ...شما هم از خاک تو پخت شیره استفاده می‌کنید من انگور عسکری گرفتم اصفهان هستم دور و برش انگور زیاد هست

ISNA
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved