• یکشنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400012211328
  • خبرنگار : 50061

صادرات پوشاک به کشورهای همسایه در صورت حمایت از مشاغل خانگی

صادرات پوشاک به کشورهای همسایه در صورت حمایت از مشاغل خانگی

ایسنا/قزوین یک کارآفرین تولیدکننده پوشاک گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی طرح خوبی است چراکه با راه‌اندازی کسب و کارهای کوچک و آموزش شاهد توسعه در بخش‌های مختلف خواهیم بود؛ اگر حمایت‌های خوبی از حوزه پوشاک شود می‌توانیم به کشورهای همسایه که نزدیکی فرهنگی و مذهبی با ما دارند صادرات داشته باشیم.

مهسا لطفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مدت دو سال دوره طراحی لباس را در جهاد دانشگاهی شهید بهشتی سپری و از سال ۹۰ با هدف کاهش نیاز به البسه خارجی و بومی‌سازی لباس‌های روز دنیا خانه طراحی و دوخت راه‌اندازی کردم.

وی ادامه داد: در حال حاضر پنج نفر با ما همکاری دارند و مایل هستیم از ظرفیت به وجود آمده توسط طرح ملی توسعه مشاغل خانگی نیز استفاده کنیم تا تعداد شاغلان را ارتقا دهیم.

این پیشران تولید پوشاک خاطرنشان کرد: نیروهای فعال در این کارگاه مدارک لازم برای کار را دارند و در صورت آموزش‌های تکمیلی باید فراتر از دانسته‌های خود آموزش ببینند و اگر این امکان توسط طرح ملی توسعه مشاغل خانگی فراهم شود از آن استقبال خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: برخی از افراد گمان می‌کنند که عرصه مشاغل خانگی در بخش تولید پوشاک اشباع شده است اما این بستگی به تعریف و دید ما دارد؛ فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاهی در عرصه طراحی و البسه خارجی موجود، اشباع نشدن بازار را نشان می‌دهد.

لطفی تشریح کرد: اگر پوشاک را با پارچه باکیفیت و دوخت مناسب عرضه کنیم مسلماً مردم از پوشاک داخلی حمایت خواهند کرد و سراغ اجناس وارداتی نخواهند رفت، برای تحقق این امر باید مشاغل خانگی در حوزه دوخت را توسعه دهیم و دوخت با کیفیت داشته باشیم تا بتوانیم با کالای خارجی رقابت کنیم البته مواد اولیه نیز مهم است و واحدهای نساجی باید کیفیت پارچه‌های تولیدی خود را نیز ارتقا دهند.

وی گفت: برای توسعه مشاغل خانگی در عرصه تولید پوشاک نیاز به تجهیزات و ماشین‌آلات روز دنیا داریم تا بتوانیم با البسه خارجی رقابت کنیم امروزه دیگر با چرخ خیاطی و اتو نمی‌توانیم بگوییم بازار اشباع شده است.

این طراح لباس توضیح داد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی طرح خوبی است چراکه با راه‌اندازی کسب و کارهای کوچک و آموزش شاهد توسعه در بخش‌های مختلف خواهیم بود البته فعالان در این عرصه نباید رها شوند؛ در این سال‌ها مشاهده کردیم که بسیاری از صاحبان مشاغل خانگی به دلیل عدم حمایت و به‌روزرسانی نتوانستند خود را با شرایط موجود وفق دهند اگر فعالان عرصه مشاغل خانگی در این طرح آموزش دیده و حمایت شوند می‌توانیم به آینده مشاغل خانگی امیدوار باشیم و حتی برای تولید انبوه نیز برنامه‌ریزی کنیم.

لطفی در پایان گفت: اگر حمایت‌های خوبی از حوزه پوشاک شود می‌توانیم به کشورهای همسایه که نزدیکی فرهنگی و مذهبی دارند صادرات داشته باشیم و برای تحقق این امر به حمایت مسئولان امر نیاز داریم؛ بهتر است مسئولان سیاست‌گذاری در این عرصه با مشاهده توانمندی فعالان گام بلندی بردارند و گروه‌های کوچک مشاغل خانگی را با هم ادغام کنند تا همه برای اهداف بزرگ‌تر فعالیت داشته باشند و صادرات را سرلوحه کار خود قرار دهند.

به گزارش ایسنا، این مصاحبه در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و معرفی پیشرانان توانمند استان صورت پذیرفت. کارفرمای این طرح ملی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده و جهاددانشگاهی مجری این طرح است؛ علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات تکمیلی به سایت www.inhb.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha