پرویز قزلباش ظهر امروز (۳۰ فروردینماه) در نشست خبری که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با اشاره به فرهنگ، آداب و رسوم مختلف انسانها و رفتار متفاوت آنان با یکدیگر، اظهار کرد: پس از گذشت ۱۴ ماه از شیوع بیماری کرونا، همچنان شاهد برخی از رفتارهای ضداجتماعی و اعتقادات کمرنگ به کرونا هستیم که برخی از آنان حتی دارای تحصیلات عالیه بودند ولی عملاً تعهد اجتماعی در برابر کرونا نداشتند.
وی با اشاره به تصویب محدودیتهای جدی و قانونی توسط ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا با رعایتنکنندگان پروتکلهای بهداشتی در جامعه، افزود: اصناف گروه ۲، ۳ و ۴ که مغازههای خود را نمیبندند، افرادی که در ساعات محدودیت تردد شبانه از منزل خارج میشوند و هدفگذاری این طرح را خدشهدار میکنند و سبب تحمیل هزینههای مادی و معنوی میشوند، از جمله رعایتنکنندگان پروتکلهای بهداشتی هستند که برای حفظ جان مردم در چارچوب قانون با این افراد برخورد میشود ولی نیازمند آموزش و فرهنگسازی بیشتر هستیم.
این مسئول با بیان اینکه باید طرح جایگزینی برای ممنوعیت تردد اتوبوسها و تاکسیها در سطح شهر در نظر گرفته شود، تصریح کرد: در ساعات افطار شاهد افزایش تجمع در نانواییها، شیرینیفروشیها و غیره هستیم که این موضوع یکی از نگرانیهای جدی دانشگاه علومپزشکی استان بوده و پیشنهاداتی در این خصوص اعم از طولانیتر شدن ساعات پخت نان و بسته شدن این مراکز یک ساعت قبل از افطار به ستاد استانی مقابله با کرونا داده شده است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی استان با بیان اینکه اکنون تزریق واکسن برای کسانی که در چارچوب پروتکلها واکسن تزریق میشود؛ به هیچوجه دارای هزینه نیست و رایگان است، اظهار کرد: واکسن کوبایی طبق مجوز وزارت بهداشت وارد کشور شده و زمان تزریق این واکسن اطلاعرسانی خواهد شد.
قزلباش با بیان اینکه با توجه به روند افزایش بیمارانی که در صف انتظار داریم، سعی میکنیم تعداد تختهای مراقبت در بخش آی.سی.یو را برای ارائه خدمات بهتر افزایش دهیم، اظهار کرد: در استان زنجان فعلاً گزارش معناداری از افزایش میزان بستری اطفال به علت کرونا نداریم.
وی با بیان اینکه علائم بالینی بیماری کرونا در کودکان مانند علائم بالینی بیماریهای ویروسی دیگر است، خاطرنشان کرد: گفتنی است روزانه بیش از ۳۰۰۰ آزمایش در دو آزمایشگاه مجهز استان انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات