• پنجشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400020201164
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان تاکید کرد

لزوم پرورش نیرو و شبکه‌سازی در فضای مجازی

لزوم پرورش نیرو و شبکه‌سازی در فضای مجازی

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: انجام کار ستادی، پشتیبانی از فعالیت‌های مردمی، شبکه‌سازی و ساماندهی تشکل‌ها در فضای مجازی با وسعت و تنوع کاری که دارد امیدوارکننده و مهم است.

به گزارش ایسنا آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار محمد خراسانی زاده معاون شبکه سازی، سیدپوریان حسین‌پور مسئول مرکز شبکه‌های اجتماعی و محسن مبلغ مدیر امور استان‌های سازمان فضای مجازی سراج کشور، گفت: علیرغم کارهای خوب صورت گرفته در عرصه رسانه و فضای مجازی متاسفانه هنوز از دشمن عقب هستیم و دشمن به مراتب کارهای بیشتری کرده که تلاش و کار جهادی ما را می طلبد.

وی بیان کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری نیاز است برای مقابله با دشمن و کسب موفقیت ابتکار به خرج داده و میانبرهایی را تعریف کنیم.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان خاطرنشان کرد: سیستان‌وبلوچستان در ابعاد مختلفی از جمله بحث‌های دینی، مذهبی و پاسخ به شبهات، تثبیت مبانی انقلاب و درگیری‌های سیاسی نیاز به اقداماتی در حوزه رسانه و فضای مجازی دارد.

وی ادامه داد: باید به گونه ای همت کنیم که تاثیر کار نمود پیدا کند هر چند آغاز چنین فعالیت هایی خود نقطه قوتی است اما نباید با آنچه که هست بسنده کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان گفت: یک کار مهم نیروسازی و پرورش کادر می باشد تا به خوبی رشد پیدا کند و در گام های بعدی نیز با ارائه ایده و پشتیبانی‌های مادی و معنوی از او حمایت کنیم تا به تدریج کامل شده و دیگر نیازی به حمایت ما نداشته باشد و بخشی از کار را عهده دار شود.

وی تصریح کرد: در بسیاری از موارد برنامه‌ها قشنگ و ایده ها زیباست اما خروجی کار کم است که باید در این جهت برنامه ریزی شود.

امام جمعه زاهدان در ادامه خواستار افزایش مراکز سازمان سراج در نقاط مختلف استان شد و گفت: گسترش کار و تشکیل مراکز در نقاط مهم و حساس استان از جمله زاهدان زابل، ایرانشهر و چابهار می تواند تاثیرات بیشتری برای دستیابی به اهداف پیش رو در مدت زمان کمتر داشته باشد.

همچنین محمد خراسانی زاده معاون شبکه سازی سازمان سراج کشور نیز به ارائه گزارشی از فعالیت های سازمان سراج در استان سیستان‌وبلوچستان پرداخت و گفت: یکی از اهداف تشکیل سازمان سراج پوشش خلأهای انقلاب اسلامی با استفاده از ظرفیت های مردمی است و در مقطعی با توجه به فرموده رهبر معظم انقلاب مبنی بر ارتقاء فرهنگ کاربری و سواد فضای مجازی، سازمان سراج نهضت سواد فضای مجازی را پی‌ریزی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha