منوچهر حبیبی ضمن اشاره به این موضوع که انتخابات در نظام جمهوری اسلامی در حکم سرمایهای اجتماعی است و برای نظام تولید قدرت میکند، بیان کرد: بیشک انتخابات سرنوشتساز ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور باشکوه و پرشور مردم به حماسهای ماندگار تبدیل خواهد شد، زیرا مردم ما بسیار موقعیتشناس هستند و دشمن را در رسیدن به اهداف خود ناکام خواهند گذاشت و برای بیستوهفتمین بار دشمنان ایران اسلامی را مأیوس و سرشکسته خواهند کرد.
وی اظهار کرد: در انتخابات پیشرو، قریب به ۳۰ هزار نفر عوامل اجرایی، نظارتی، بازرسی و حفاظتی باید ساماندهی شوند و حدود ۳ هزار خودرو در این انتخابات موردنیاز است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین تصریح کرد: در استان قزوین تعداد ۹۶۴ داوطلب برای عضویت در ۲۸ شورای شهر ثبتنام کردهاند که تاکنون صلاحیت ۹۰ درصد آنان احراز شده است، همچنین ۴۷۱۶ داوطلب برای عضویت در ۶۷۹ شورای روستا ثبت نام کردهاند که این آمار نسبت به دوره گذشته ۸ درصد افزایش یافته است.
بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری قزوین، وی اضافه کرد: ۱۲۷۷ شعبهٔ اخذ رأی برای انتخابات ریاست جمهوری و ۱۵۶۶ شعبهٔ اخذ رأی برای انتخابات شوراها در سطح استان پیشبینی شده است، تعداد شعب نیز نسبت به دوره گذشته به جهت مدیریت شرایط کرونایی ۱۵ درصد افزایش یافته است.
حبیبی خاطرنشان کرد: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، بنا داریم جهت حفظ سلامتی مردم رأیگیری را در فضای باز داشته باشیم و خوشبختانه در فصلی قرار داریم که شرایط آبوهوایی نیز برای این کار فراهم است، البته انتخابات شوراها در مرکز استان بهصورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.
این مسئول تأکید کرد: ستاد پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی با مسئولیت رئیسکل دادگستری استان هر گونه انحراف از تبلیغات انتخاباتی و روند انتخابات را بهصورت مستمر رصد خواهد کرد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر جامعه، بخش مهمی از تبلیغات در فضای مجازی انجام میشود که بیشک این امر نیاز جدیتری به مراقبت خواهد داشت، در همین راستا کمیته رصد فضای مجازی استان با عضویت دستگاههای اطلاعاتی، امنیتی، قضایی و سیاسی فعال شده و کلیه فعل و انفعالات این حوزه را رصد میکند، البته مسئولیت دستگاههای متولی بهویژه ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار سنگین خواهد بود.
حبیبی عنوان کرد: جهت مشارکت حداکثری، نیاز است فضا و حالهوای انتخاباتی در جامعه گرمتر شود و بهعبارت بهتر چراغ انتخابات را روشن کنیم که در همین راستا انتظار میرود ادارات، موضوعات انتخابات را در برنامههای خود برجسته کرده و با رعایت بیطرفی کامل، مردم را دعوت به شرکت در انتخابات کنند.
وی بیان کرد: مدیریت شهری و شهرداران نیز فضای محیط شهری را با استفاده از بنرها و تابلوهای اطلاعرسانی به دعوت مردم به شرکت انتخابات اختصاص دهند، در این راستا میتوان از ظرفیت شبکه حملونقل نیز استفاده کرد.
حبیبی در پایان گفت: با عنایت به مادهٔ ۷۱ قانون انتخابات شوراها و مادهٔ ۲۱ قانون انتخابات ریاست جمهوری، کلیهٔ وزارتخانهها، سازمانها، ادارات دولتی، مؤسسات وابسته به دولت، نهادهای انقلابی، شهرداریها و سازمانهای وابسته به شهرداری نیز موظفند بر حسب درخواست هیئتهای نظارت بر انتخابات شوراها، وزارت کشور، استانداران، فرمانداران، بخشداران، کارکنان و سایر امکانات پشتیبانی و مالی خود را تا تأیید نهایی انتخابات توسط هیأتهای مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاها در اختیار آنان قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات