محمد پیلهفروش اظهار کرد: از مجموع باغهای خرمالوی استان، ۹۰ هکتار بارور و ۲ هکتار غیربارور است و متوسط عملکرد تولید این محصول حدود ۷ تُن در هکتار برآورد میشود.
وی افزود: بیشترین تمرکز تولید خرمالو در مناطق الموت غربی، بخش رجایی دشت و روستاهای هریف، کلین، جریان، قسطینرود و کارندچال شهرستان قزوین قرار دارد.
به گزارش ایسنا بنابر اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، در روز سهشنبه ۲۹ مهر، به گفته وی برداشت این محصول از اواخر مهرماه آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت.
پیلهفروش، با اشاره به خواص درمانی خرمالو گفت: این میوه در کاهش چربی خون، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از کمخونی و تسریع رشد کودکان نقش دارد و بهدلیل دارا بودن آنتیاکسیدانها و بتاکاروتنها، به عنوان میوهای ضدسرطانی شناخته میشود. همچنین خرمالو در بهبود سرماخوردگی، افزایش اشتها و تقویت معده مفید است.
انتهای پیام
نظرات