• سه‌شنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۳:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400022820454
  • خبرنگار : 50355

نگاهی به مهمترین موضوعات مطرح شده در سفر وزیر بهداشت به نیشابور

نگاهی به مهمترین موضوعات مطرح شده در سفر وزیر بهداشت به نیشابور

ایسنا/خراسان رضوی در جریان سفر وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مهمترین مطالبات مردم نیشابور در حوزه بهداشت و درمان بررسی شد، همچنین پروژه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان نیشابور به صورت همزمان به بهره‌برداری رسید.

اوایل هفته گذشته تعدادی از مسئولان شهرستان نیشابور دیداری با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی داشتند که در این دیدار مهمترین مطالبات مردم نیشابور در حوزه بهداشت و درمان مطرح و توافقات خوبی حاصل و قرار شد که ۲۸ اردیبهشت ماه و همزمان با روز ملی خیام، وزیر بهداشت برای رسیدگی به مطالبات مردم و افتتاح تعدادی از پروژهای بهداشتی و درمانی به شهرستان نیشابور سفر کند.

یکی از مطالبات مهم مردم نیشابور ایجاد کد رشته‌ پزشکی در دفترچه کنکور سراسری ۱۴۰۰ و ارتقاء دانشکده‌ علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه بود که وزیر بهداشت این مطالبه را یک مطالبه‌ به حق دانست و گفت نیشابور لیاقت دانشگاه را دارد.

بنا بر گزارش دانشکده علوم پزشکی نیشابور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و پنجمین پویش ره سلامت و آیین افتتاح از پروژههای بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: برای ایجاد دانشگاه اولین اقدام ایجاد رشته پزشکی‌ است که به محض برگشت به تهران انجام آن را تسریع خواهیم کرد و قدم بعدی رفتن به سمت تبدیل این دانشکده به یک دانشگاه بزرگ است که حق و لیاقت نیشابور است.

وی همچنین افزود: منزلت نیشابور از نظر علمی وضع کنونی نیست و همه ما باید به ارتقاء نیشابور کمک کنیم‌ چرا که نیشابور چهار راه ترافیک علمی خراسان بزرگ بود و خراسان در رشد فرهنگ ایران و اسلام نقش داشته است و نیشابور مرکز آن بوده است؛ سعید نمکی که همزمان با روز ملی خیام در نیشابور حضور یافته بود با اشاره به جایگاه تاریخی و فرهنگی نیشابور خاطر نشان کرد: یک خیام یا فقط یک عطار برای افتخار و سربلندی یک مملکت کافیست و با حضور کمال‌الملک و پرویز مشکاتیان این شهر مملو از هنر، شعر و عرفان و موسیقی است.

ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه نقش موثری در توسعه علمی و فرهنگی شهرستان دارد

فرماندار نیشابور نیز در رابطه با مهمترین دستاوردهای سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: یکی از مهمترین مطالبات مردم نیشابور ارتقاء دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه است که در این زمینه و همچنین ایجاد کد رشته پزشکی در دفترچه کنکور ۱۴۰۰ موافت‌های خوبی حاصل شد.

علیرضا قامتی اظهار کرد: یکی از مطالبات دیگر مردم در حوزه سلامت، ایجاد بیمارستان سوم نیشابور است که این بیمارستان در حال ساخت است و برای تسریع در پیشرفت ساخت آن با موافقت وزیر بهداشت اعتباراتی در نظر گرفته شد، همچنین برای توسعه‌ اورژانس بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور نیز وزیر بهداشت دستوراتی دادند که اعتباراتی هم برای آنجا منظور شود.

قامتی در پاسخ به این سوال که این مطالبه‌ها چه نقشی در توسعه‌ شهرستان نیشابور خواهد داشت، گفت: در بحث توسعه‌ شهرستان نیشابور از نگاه صنعت توسعه‌ای دو سال است که حوزه دانشگاهی و علوم دانشگاهی به عنوان یک پیشران در نظر گرفته شده‌ است و طبیعتا جذب دانشجوی رشته‌ پزشکی حضور متخصصان در شهرستان را به دنیال خواهد داشت که این امر نقش مهمی در توسعه علمی و فرهنگی شهرستان دارد.

وی همچنین به اهمیت ایجاد بیمارستان سوم نیشابور در توسعه خدمات درمانی اشاره کرد و گفت: در سال ۹۲ ظرفیت تخت‌های بیمارستانی ما ۳۲۰ تخت بود که در حال حاضر و با با بهره‌برداری ظرفیت‌های جدیدی که داشتیم ظرفیت تخت‌های ما به ۶۰۰ تخت رسیده است و چنان چه بیمارستان سوم نیز به بهره‌برداری برسد این ظرفیت به ۸۰۰ تخت افزایش خواهد یافت که می‌توان گفت در مدت ۸ سال ظرفیت بهره‌مندی ما از تخت‌های بیمارستانی ۲.۵ برابر شده و این موفقیت بزرگی در حوزه سلامت است.

فرماندار نیشابور با اشاره به بهره‌برداری از تجهیزات جدید بیمارستانی در جریان سفر وزیر بهداشت به نیشابور گفت: یکی از تجهیزات دستگاه ام آر آی بود که قبل از این شهروندان برای خدمات درمانی باید به شهرستان‌های اطراف از جمله سبزوار و یا مشهد مراجعه می‌کردند که این امر مستلزم وقت و هزینه زیادی بود و خانواده‌ها دچار مشکلاتی می‌شدند ولی با ایجاد این تجهیزات در خود شهرستان، بسیاری از دردسرهای شهروندان حل خواهد شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز در جلسه بیست و پنجمین پویش ره سلامت و آیین افتتاح از پروژه های بهداشتی و درمانی دانشکده علوم‌پزشکی نیشابور، گزارشی از پیشرفت‌های شهرستان نیشابور در حوزه بهداشت، درمان و آموزش ارائه کرد.

بنا بر گزارش وبدا رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در ابتدای بیست و پنجمین آیین پوشش ره سلامت با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و هیئت همراه بیان کرد: شهرستان نیشابور در حال حاضر دارای ۵۶ مرکز جامع سلامت، ۳۵ پایگاه سلامت، ۲۵ پایگاه اورژانس (۹ پایگاه شهری‌ و ۱ پایگاه هوایی) و ۲ کلینیک تخصصی است.

وی عنوان کرد: حوزه بهداشت و درمان نیشابور نسبت به قبل، تغییرات معناداری یافته‌ است؛ به طوری که از سال ۱۲۸۹ تا سال ۱۳۹۳، مجموع تخت‌های بیمارستانی نیشابور ۳۲۰ تخت بود؛ اما هم اکنون نیشابور دارای ۶۲۰ تخت بیمارستانی است و اگر توقف یک و نیم ساله ساخت بیمارستان سوم نیشابور اتفاق نمی‌افتاد، به جرات می‌توانم بگویم که در طی این ۷ سال به اندازه ۱۰۳ سال گذشته تخت بیمارستانی در تاریخ نیشابور ایجاد شده‌ بود.

محسن عظیمی نژاد تصریح کرد: تا قبل از سال ۹۳ هیچ واحد ارائه‌ دهنده خدمات تخصصی در نیشابور نداشتیم؛ اما اکنون به لطف وزارت محترم و خیرین نیک‌اندیش این خطه ۳۶۰۰ نفر خدمات تخصصی دریافت کرده‌اند. همچنین پیش از این نیشابور تنها دارای ۱ دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان ۲۲ بهمن بود و امروز جزء افتخارات ما است که اعلام کنیم هر دو بیمارستان حکیم و ۲۲ بهمن نیشابور مجهز به دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس هستند و دستگاه تشخیصی ام آر آی نیز امروز افتتاح خواهد شد.

وی گفت: مرکز درمانی عطار در بیمارستان ۲۲ بهمن که ابتدا به عنوان معاونت بهداشت نیشابور مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ با مساحت ۱۸۰۰ متر مربع و در طی کمتر از ۵ ماه تغییر کاربری یافت و آماده بهره‌برداری قرار گرفت. بخش شیمی درمانی نیز در این مرکز درمانی آغاز به فعالیت کرد.

گفتنی است بنا بر گزارش دانشکده علوم‌ پزشکی نیشابور در جریان سفر وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ۱۳ پروژه بهداشتی درمانی در نیشابور به بهره‌برداری رسید و برای افتتاح و بهره برداری از این پروژه‌ها، بیش از ۱۰۵ میلیارد تومان هزینه شده است.

همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در جریان سفر دو روزه خود به خراسان رضوی، ۲۷ اردیبهشت ماه در شهرستان سبزوار حضور یافت و در جریان این سفر نیز،  ۳ طرح بهداشتی درمانی به بهره‌برداری رسید که به گفته‌ رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار سطح دسترسی شهرستان‌های زیر پوشش این دانشگاه به خدمات درمانی افزایش یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha