• یکشنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۵۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400032316831
  • منبع : نمایندگی مرکزی

فرد کلاهبردار را شناسایی کنید

فرد کلاهبردار را شناسایی کنید

ایسنا/مرکزی رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی از انتشار تصویر فردی کلاهبردار با دستور شعبه ۵ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اراک خبر داد و از شهروندان خواست اگر اطلاعی از وی در دست دارند، موضوع را به پلیس گزارش کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پلیس، سرهنگ کارآگاه "کامیار چهری" در اینباره گفت: چندی پیش شخصی با ارائه شکوائیه ای اذعان کرد که فردی با معرفی خود به عنوان تبعه یکی از کشورهای خارجی از او کلاهبرداری کرده است.

وی اضافه کرد: در تحقیقات انجام شده مشخص شد که این فرد شیاد با معرفی خود به عنوان تبعه یکی از کشورهای خارجی و با شگردی خاص و تقاضای پول رایج کشور و همچنین نشان دادن تعدادی دلار، از فرد شاکی کلاهبرداری کرده و مبلغی از حساب بانکی او برداشت داشته است.

رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در روند رسیدگی به این پرونده اطلاعاتی از کلاهبرداری های دیگر این فرد به همین روش از شهروندان در استانی دیگر نیز به دست آمد که با دستور شعبه ۵ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اراک، تصویر به دست آمده از متهم جهت شناسایی در اختیار رسانه ها قرار می گیرد.

 وی خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست می شود در صورت داشتن هر گونه اطلاعات از این فرد، با شماره تلفن ۰۸۶۲۱۸۲۶۲۱۶ پلیس آگاهی استان مرکزی تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha