محسن خیرمند، دهم تیر در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب استان اظهار کرد: تمامی تصمیمات اتخاذ شده در این شورا میبایست با محوریت تسهیل کار شهروندان باشد و تصویب موارد به صورت شتابزده و هیجانی که زحمت شهروندان را دوچندان کند، خیلی موافق با شأن وجودی این مرجع نیست.
وی افزود: اجرای ناقص برخی مصوبات نظیر آنچه که امروز در میدان ساعت می بینیم اسباب نارضایتی مردم را فراهم می آورد و در صورت تصویب موضوعی، اجرای کامل و دقیق آن مورد توجه مجریان قرار گیرد.
این مقام قضایی گفت: محدودسازی ورود خودرویی به هسته مرکزی شهر با بهرهگیری از تدابیری نظیر اجرای طرح ترافیک، امری است که دستگاه مدیریت شهری میبایست به طور جدی آن را مورد توجه قرار دهد چرا که پیشنیاز اجرای طرح پیادهراه سازی در شهر اراک، کم کردن رغبت به حضور در نواحی مرکزی شهر است.
وی تصریح کرد: انسداد هر معبری، مستلزم تعیین مسیر جایگزین برای آن است و قطع به یقین انسداد بدون پیشبینی محور تردد و جایگزین مناسب، امری عبث و آسیبزاست.
وی اذعان کرد: هر برنامه جامع شهری برخی پیشنیازها را میطلبد که باید همراه با دیدی بلندمدت و آیندهنگرانه باشد به عنوان مثال در خصوص سنگفرش کردن و ایجاد مسیر پیادهراه در شهر اراک، مهندسی صنوف و استقرار واحدهای دارای جاذبه و همچنین در نظرگرفتن اماکن و برنامه های فرهنگی ضروری است.
به گزارش ایسنا، به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی، در این نشست، موضوع احداث مجدد خط ویژه اتوبوس در خیابان امام خمینی(ره) و تغییر جهت عبور خودروها در خیابان پاسداران از اهم مواردی بود که با نظر اکثریت آرا تصویب شد.
انتهای پیام
نظرات