• سه‌شنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۶:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400032518016
  • خبرنگار : 71434

اولین گفتگوی وزرای خارجه امارات و رژیم صهیونیستی

اولین گفتگوی وزرای خارجه امارات و رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه امارات در یک تماس تلفنی با همتای صهیونیستی خود درباره "همکاری دوجانبه" گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، عبدالله بن زاید، وزیر خارجه امارات در این تماس تلفنی با یائیر لاپید، همتای اسرائیلی خود در مورد همکاری‌های دو جانبه گفتگو کرد.

در پی این تماس لاپید در توئیتی نوشت: "خوشحالم که امشب با عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات صحبت کردم و مشتاقانه منتظر همکاری با وی برای ایجاد روابط گرم و بی نظیر دو جانبه هستم که به نفع ملتهای ما و کل خاورمیانه است. "

بن زاید نیز به لاپید انتصاب در سمت وزیر خارجه دولت جدید اسرائیل را تبریک گفته و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

روز دوشنبه وزارت خارجه امارات در بیانیه‌ای تشکیل دولت جدید را به نخست وزیر جدید رژیم صهیونیستی و نخست وزیر دوره‌ای پس از او تبریک گفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha