علی اسلامی پناه در نشست با اعضای شورای دانشگاه محقق اردبیلی با بیان این مطلب افزود: نسبت به سال های قبل نگاه متفاوتی به دانشگاه ها وجود دارد و قرار است دانشگاه ها ماموریت گرا و کیفیت گرا شوند.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها باید از حالت اداره دولتی خارج شوند، تصریح کرد: می خواهند کل پیشرفت جامعه را به دانشگاه منتسب کنند بنابراین رسالت همه ما نسبت به قبل بیشتر می شود.
به گزارش ایسنا، معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در شرایط کنونی دانشگاهی مدنظر است که پایه های علم را توسعه دهد بنابراین باید دانشگاه ها از مسائل کوچک و حاشیه ای دور شوند، اظهار کرد: شتاب کار در دانشگاه محقق اردبیلی معقول بوده و رسیدن این دانشگاه به جایگاه فعلی حرکت افتخارآمیزی است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم با اشاره به پیشینه این دانشگاه گفت: این دانشگاه مهر ماه سال ۱۳۵۷ با پذیرش ۳۰ نفر دانشجو کار خود را آغاز کرده است.
عزیز حبیبی با بیان اینکه هم اکنون دانشگاه محقق اردبیلی حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو، ۴۰۰ نفر هیات علمی و ۴۰۰ نفر کارمند دارد، افزود: رشد علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال ۲۰۱۷ چهار برابر میانگین دانشگاه های کشور بود.
وی اضافه کرد: دانشگاه محقق اردبیلی طی سال ۹۹-۱۳۹۸ در بین دانشگاه های جامع کشور با ۹ پله صعود نسبت به سال ۹۸-۱۳۹۷ به رتبه ۲۱ ارتقا پیدا کرد.
حبیبی ادامه داد: سال گذشته دانشگاه محقق اردبیلی برای اولین بار به رتبه بندی بین المللی تایمز وارد شده و رتبه ۲ در بین دانشگاههای جامع تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رتبه ۸ در بین تمام دانشگاه های کشور را به دست آورد.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در حال رشد و توسعه است.
حجتالاسلام عبدالله حسنی اضافه کرد: دانشگاه متعلق به نظام، انقلاب اسلامی و مردم است و باید برای رشد و تعالی همه جوانان این مرز و بوم برنامه ریزی و تلاش کنیم.
انتهای پیام
نظرات