حسام رسولی ۲۴ تیر در نشست مشترک با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: با توجه به تجربه بحران ۱۲ روزهی تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور، ایجاد امنیت خاطر در زمینه سلامتی یکی از مهمترین وظایف مسئولین است.
وی با اشاره به پیشرفتهای ملی و بینالمللی کشور در زمینه بهداشت، درمان و سلامت، بیان کرد: اگر تحریم بر جامعه ما حاکم نبود؛ روند مراجعه بیماران از کشورهای منطقه به ایران گسترش چشمگیری پیدا می کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، یکی از حساسترین و پرجمعیتترین دستگاههای اجرایی با تنوع فعالیت را دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد و ادامه داد: جهاد دانشگاهی با بهرهگیری از شبکه بزرگ این نهاد انقلابی علمی و فرهنگی آماده همکاری و ارائه خدمات و همافزایی فرهنگی، آموزشی، علمی و پژوهشی با جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی است.
رسولی به برخی از ظرفیتهای این نهاد علمی و فرهنگی در سطح استان اشاره کرد و افزود: جهاد دانشگاهی اردبیل هرچند با تاخیر در استان شروع به فعالیت کرده است اما با خدماتی از قبیل درمان ناباروری توانسته است خدمات ارزندهای را در کنار نظارت و راهنماییهای مسئولین و متخصص دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ارائه دهد.
وی ادامه داد: امروز جهاد دانشگاهی با خدمات متنوع از قبیل خدمات رسانهای از طریق خبرگزاریهای تحت مدیریت، مرکز افکارسنجی، آموزشهای تخصصی و مهارت محور و توسعه فعالیت فرهنگی با استفاده از ظرفیت سازمان دانشجویان میتواند در کنار دانشگاه برای ارائه خدمات بهینه و گسترده به جامعه هدف باشد.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: به تبع ماموریتهای کشوری فعالیتهای گسترده در این نهاد انجام میشود اما با توجه به ظرفیت داخلی و نیاز استان چهار حوزه فرهنگ- اجتماعی، توانمندسازی و مهارتآموزی، سلامت و درمان و فناوریهای پیشرفته سعی کردیم با تعریف و تدوین برنامههای عملیاتی و راهبردی برای ارائه خدمات مناسب به مردم و توسعه استان تلاش کنیم.
رسولی با اشاره به انجام اقدامات اولیه برای احداث مجتمع تحقیقاتی درمانی باتمانقلیج تصریح کرد: امیدواریم با تامین تجهیزات پژوهشی و آزمایشگاهی و برخی خدمات علمی در آینده بتوانیم برخی از کمبودهای استان را با استفاده از این ظرفیت مرتفع نماییم.
دکتر داورنیا نیز در این نشست مشترک با اشاره به فعالیتهای علمی و پژوهشی جهاد دانشگاهی بیان کرد: جهاد دانشگاهی از زمان تشکیل آن با رویکرد فرهنگی و پژوهشی در مراکز آموزش عالی دانشگاهها شناخته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه سلامت استان به علت تنوع خدمات و انتظارات مردم، توسعه علم و آگاهی در جامعه، مقایسه به حق عملکرد و خدمات ارائه شده از سوی مردم با استانهای دیگر و تلاش برای ارائه خدمات بهتر در شأن مردم و رفع نواقصهای احتمالی، هر بخش غیردولتی بتواند در این مسیر یاریگر ما باشد آماده همکاری هستیم.
وی تاکید کرد: در زمینه فعالیتهای فرهنگی، پژوهشی فناوریهای پیشرفته، مرکز رشد و مجموعههای دیگر جهاد دانشگاهی آماده همکاری و همافزایی با توجه به تنوع فعالیتها و همسویی آن با بیشتر خدمات ارائه شده در دانشگاه علوم پزشکی هستیم.
داورنیا توسعه فعالیتهای فرهنگی در سطح استان و مراکز آموزش عالی را یک ضرورت دانست و افزود: اگر کارهای فرهنگی و علمی را گسترش دهیم شهرمان از نظر اجتماعی -فرهنگی توسعه خواهد یافت و برای این مهم، نیازمند اجرای فعالیتهای گسترده فرهنگی هستیم که لازمه آن همکاری و همافزایی با تمام دستگاههای علمی فرهنگی است که در این زمینه آمادگی خود را برای همافزایی و همکاری با جهاد دانشگاهی اعلام میکنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از پیشنهاد جهاد دانشگاهی در زمینه استفاده از پایان نامههای دانشجویی در زمینه پژوهشهای درمان و ناباروری استقبال کرد و گفت: برای عملیاتی کردن فعالیتهای مختلف علمی، فرهنگی به ویژه توسعه فرهنگ سلامت و بهداشت، سواد سلامت و موارد مطرح شده ضروریست تفاهمنامه همکاری مشترک تدوین و امضا شود.
انتهای پیام
نظرات