• دوشنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400041410071
  • خبرنگار : 50061

۳ کشته در سانحه رانندگی در محور بوئین‌زهرا

۳ کشته در سانحه رانندگی در محور بوئین‌زهرا

ایسنا/قزوین رئیس پلیس‌راه استان قزوین گفت: برخورد یک دستگاه خودروی کامیون با سواری پیکان در محور بوئین‌زهرا سه کشته و یک نفر مجروح بر جای گذاشت.

سرهنگ فرهاد ذاکری منش اظهار کرد: در ساعت ۵:۵۳ صبح امروز دوشنبه ۱۴ تیر در پی اعلام گزارش‌های مردمی به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ استان مبنی بر وقوع یک فقره سانحه رانندگی در ابتدای روستای «مجید آباد» حوزه شهرستان بوئین‌زهرا بلافاصله تیم‌های امدادی و انتظامی در محل حادثه حاضر شدند.

بنا بر اعلام مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان قزوین، وی تصریح کرد: در بررسی محل حادثه مشخص شد که براثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری پیکان با یک دستگاه کامیون بنز، راننده و ۲ نفر از سرنشینان خودروی پیکان در دم جان باختند و یک نفر دیگر از سرنشینان این خودرو نیز مجروح و به مرکز درمانی منتقل شده است.

ذاکری‌منش با اشاره به اینکه علت این حادثه دل‌خراش از سوی کارشناس تصادفات پلیس‌راه در حال بررسی است، خاطرنشان کرد: عدم توجه به جلو ازجمله تخلفات حادثه‌ساز بوده و موجب بسیاری از حوادث ترافیکی مرگبار است که با کمی صبر و حوصله در رانندگی می‌توان از وقوع این حوادث جلوگیری کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha