• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404041508784
  • خبرنگار : 71129

عضو کنگره آمریکا: اوکراین به دلیل بی‌احترامی به کلیسا دیگر سلاحی دریافت نمی‌کند

عضو کنگره آمریکا: اوکراین به دلیل بی‌احترامی به کلیسا دیگر سلاحی دریافت نمی‌کند

یکی از نمایندگان کنگره ایالات متحده، با اعلام مخالفت با هرگونه ارسال سلاح در آینده به اوکراین گفت که بی‌احترامی و ایجاد مزاحمت برای بزرگترین کلیسای اوکراین توسط کی‌یف، دلیل کافی برای واشنگتن است تا کمک‌های نظامی به این کشور را متوقف کند.

به گزارش ایسنا، آنا پائولینا لونا، از اعضای کنگره ایالات متحده همچنین ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را به ممنوعیت کلیسای ارتدوکس متهم کرد که بزرگترین نهادی مذهبی در این کشور محسوب می‌شود.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، این قانونگذار اهل فلوریدا که در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا فعال است، در شبکه ایکس (توئیتر) نوشت: «قول می‌دهم که دیگر هیچ سلاحی به اوکراین ارسال نمی‌شود. ما قلک اوکراین نیستیم. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین باید بجای گرفتن پول از ما، پشت میز مذاکره بنشیند.»

کی‌یف کلیسای ارتدوکس اوکراین را به حفظ ارتباطاتش با مسکو متهم کرده است و این اتهام زنی در حالی مطرح شده که این کلیسا در مه ۲۰۲۲ استقلال خود را از کلیسای ارتدوکس روسیه اعلام کرده بود.

این قانونگذار آمریکایی با اشاره به نظرات مخالف به مطلب منتشر شده در توئیتر نوشت: «اوکراینی‌ها از این مطلبی که نوشتم، عصبانی هستند. متاسفانه این افراد حامی جنگ، خود را به عنوان متخصصان یا مدافعان مذهب نشان می‌دهند، در حالی که در واقع هیچکدامشان مسیحیانی نیستند که برای نیایش به کلیسا می‌روند. این افراد، ریاکار هستند.»

طبق گزارش «نظارت بر اوکراین»، یک پورتال رسمی دولت ایالات متحده که پرداخت‌های کمک‌های مالی را پیگیری می‌کند، واشنگتن از سال ۲۰۲۲ تا پایان ۲۰۲۴ در مجموع ۱۸۲.۸ میلیارد دلار کمک به اوکراین اختصاص داده است.

در ماه مه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نگرانی خود را در مورد آنچه که او هدر رفتن میلیاردها دلار برای کمک به اوکراین توصیف کرد، ابراز داشت و گفت کنگره «از این بابت بسیار ناراحت» است و قانونگذاران خواستار پاسخگویی در مورد نحوه هزینه شدن این پول هستند.

پنتاگون همچنین همین اواخر گزارش داد که ارسال برخی سلاح‌ها و مهمات به اوکراین را متوقف کرده و دلیل آن را لزوم بررسی ذخایر باقی‌مانده به عنوان بخشی از سیاست «اول آمریکای» ترامپ عنوان کرده است.

بی احترامی به کلیسای ارتدوکس اوکراین شامل دستگیری کشیشان و یورش به صومعه‌ها است.

سال گذشته، زلنسکی قانونی را امضا کرد که به دولت اجازه می‌دهد سازمان‌های مذهبی وابسته به کشورهای «متجاوز» را ممنوع کند و عملا کلیسای ارتدکس اوکراین را هدف قرار داد.

وی همچنین چند روز پیش شهروندی اسقف ارشد این کلیسا، «متروپولیتن اونوفری» را با استناد به گذرنامه روسی که قبلا دریافت کرده بود، لغو کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha