• دوشنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400042115381
  • خبرنگار : 50046

معاون استاندار مطرح کرد:

عملکرد ضعیف شهرداری های خراسان شمالی نسبت به مهندسی ترافیک درون شهری

عملکرد ضعیف شهرداری های خراسان شمالی نسبت به مهندسی ترافیک درون شهری

ایسنا/خراسان شمالی معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی با اشاره به افزایش میزان تصادفات در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته، گفت: باید با تحلیل درست این آمار نقاط ضعف و دلایل افزایش تصادفات شناسایی و با برنامه ریزی در مدت زمان معین برطرف شود.

غلامرضا هوایی در جلسه شورای ترافیک که ۲۱ تیرماه در محل استانداری برگزار شد، با بیان اینکه بیشتر تصادفات در محدوده بدرانلو، رباط قره بیل و چمن بید است، افزود: جاده ها باید به درستی مهندسی شود تا با تجهیز محورها به گاردریل و دیگر تجهیزات ایمنی تمامی موارد خواب آلودگی رانندگان منجر به فوت افراد نشود. هوائی گفت: باید با آموزش های لازم فرهنگ رانندگی در جامعه تقویت شود و این آموزش ها تنها نصب تابلو و بنر نباشد بلکه همراه با ایجاد انگیزه در افراد برای رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی باشد.

وی با اشاره به وجود دست اندازهای بیشمار غیر فنی و غیر کارشناسی در سطح شهرها، افزود: شهرداری که این مشکلات را می داند اما اقدامی برای برطرف کردن آن نمی کند ناتوان و بی مسئولیت است و متاسفانه تعداد زیادی از شهرداری های استان نسبت به مهندسی ترافیک درون شهری ضعیف عمل کرده اند.

به گزارش ایسنا، معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه افراد زیادی در حاشیه جاده ها برای فروش محصولات خود مستقر هستند، تصریح کرد: این عمل به لحاظ ترافیکی ایمن نیست و متولیان امر برای حل این مشکل باید ورود جدی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha