لیلا بیگلی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با آموزش آنلاین و مجازی، اظهار کرد: امکان برگزاری آموزش مجازی و آنلاین در رابطه با حوزههای مختلف هنری در برخی بخشهای مانند آموزش فیلمنامه نویسی وجود دارد ولی برای برخی درسهای هنری نیز آموزش مجازی تاثیری ندارد و نیاز به آموزش حضوری داریم.
وی با اشاره به پتانسیلهای فضای مجازی، افزود: مشکلی مانند کمبود اساتید بود ولی در کلاسهای مجازی با توجه به پتانسیل، این محدودیت وجود ندارد و ما میتوانیم از اساتید و هنرمندان زنجانی که در این منطقه ساکن نیستند و امکان حضور آنها در استان نیز وجود ندارد، برای تدریس در کلاسها استفاده کنیم تا هنرجویان بتوانند از تجارب و آموزشهای این اساتید نیز بهرهمند شوند.
این مسئول تصریح کرد: در آموزش مجازی مشکل رفت و آمد برای حضور در کلاسها نیز وجود ندارد و افراد از همه نقاط استان بدون داشتن مشکل برای ایاب و ذهاب میتوانند در کلاسها شرکت کنند و این کار باعث صرفهجویی در هزینههای آنها نیز میشود و افراد حتی از دیگر نقاط کشور نیز میتوانند در کلاسها حضور داشته باشند.
بیگلی با بیان اینکه کلیشهای شدن کلاسهای مجازی از مشکلات این کلاسها است، ادامه داد: در برگزاری کلاسهای مجازی مشکلاتی مانند قطعی اینترنت، کیفیت پایین صدا، تصویر و ... وجود دارد که این مشکلات را باید حل کنیم و زیرساختهای مجازی را تقویت کنیم و اگر به برگزاری کلاسهای مجازی بعد از دوران کرونا نیز ادامه دهیم باید امکانات و زیرساختهای مربوط به این حوزه را قویتر کنیم.
مسئول دفتر انجمن سینمای جوان استان زنجان با اشاره به برگزاری کارگاه رایگان عکاسی با موبایل در انجمن سینمای جوان استان، خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاههای رایگان در بخشهای مختلف هنری، به توسعه و ترویج هنر در جامعه کمک میکند.
انتهای پیام
نظرات