سورنا ستاری پنجم مردادماه در آئین واگذاری زمین به شرکتهای فناور و دانشبنیان و افتتاح مراکز رشد و نوآوری در چند شهرستان چهارمحال و بختیاری بهصورت مجازی با تاکید بر اینکه توسعه یک امر نرمافزاری است، اظهار کرد: قبل از آغاز مسائل توسعهای باید موضوعات فرهنگی نیز در نظر گرفته شود، برای توسعه باید همه دستگاهها مشارکت داشته باشند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور بیان کرد: اگر چهارمحال و بختیاری میخواهد وارد حوزه اقتصاد دانشبنیان شود باید همکاری بینبخشی در بین مسئولان صورت بگیرد، همچنین دانشگاهها نیز باید تاثیرگذار باشند و مردم باید نتایج توسعه مراکز علمی و دانشگاهی را در زندگی خود مشاهده کنند. وی تاکید کرد: دانشگاهها باید محور توسعه باشند، اگر دانشگاهها وارد مسائل توسعهای نشوند باید بدانیم توسعه کارساز نخواهد بود و مردم نتایج آن را احساس نمیکنند.
ستاری با اشاره به اینکه تولید محصول حاصل پژوهش در بخش خصوصی است، عنوان کرد: مشکلات مردم را تولید در بخش خصوصی حل میکند، عموما دولت توانایی ساخت محصول را ندارد، بهطور مثال خودروی تولیدی توسط بخش دولتی کیفیت لازم را ندارد و مردم نیز رضایتمندی لازم را از خودروهای داخلی ندارند و برای اینکه فروش با مشکل روبرو نشود باید واردات را ممنوع کنیم.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با بیان اینکه ارزش افزوده محصولات تولیدی در شرکتهای دانشبنیان بسیار بالاتر است، گفت: باید به مسئله ارزش افزوده در تولیدات توجه ویژه صورت بگیرد، چهارمحال و بختیاری در بحث اقتصاد دانشبنیان دچار عقبماندگی است، اما خوشبختانه زیرساختهای فوقالعادهای در این استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه شرکتهای مطرح در دنیا در حوزه نوآوری و فناوری هستند، خاطرنشان کرد: توسعه تکنولوژی باید در اولویت قرار بگیرد، پیشرفت تکنولوژی با دودکش محقق نمیشود.
ستاری با بیان اینکه مراکز علمی مانند جهاددانشگاهی باید در راستای کاهش مشکلات مردم گام بردارند، تاکید کرد: استانها باید به سمت تحول گام بردارند، نیاز است الگوهای موفق شرکتهای دانشبنیان و نوآور در استانها بومیسازی کنیم.
انتهای پیام
نظرات