• جمعه / ۱۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404041308132
  • خبرنگار : 50123

امام جمعه موقت شهرکرد:

امدادهای الهی عامل پیروزی کشور در جنگ ۱۲ روزه بود

امدادهای الهی عامل پیروزی کشور در جنگ ۱۲ روزه بود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری امام جمعه موقت شهرکردگفت: یک قدرت و عاملی را امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری و ملت دارند، حتی موشک‌هایی که در جنگ ۱۲ روزه از کشور نشانه‌گیری و به سمت دشمن پرتاب می‌شد نشأت گرفته از امدادهای الهی بود و باید این عامل را بیشتر مدنظر داشته باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد همتیان امروز ۱۳ تیر در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه ماه محرم ماه امام حسین(ع) است، اظهار کرد: امام حسین(ع) مظهر بسیاری از صفات، کمالات و ارزش‌های اخلاقی، خداباوری، خدامحوری، دینداری، دفاع از دین، مبارزه با ظلم و ظالم، عبودیت، بندگی، اقامه دین و نماز است که بسیاری از این صفات به چشم می‌آید.

امام جمعه موقت شهرکرد افزود: خداباوری سیدالشهدا از جمله صفاتی است که در نهضت و قیام عاشورا از همان ابتدا موج می‌زند، از طرفی این امام بزرگوار به دنبال احیای دین بود و این موضوع را از اهداف قیام خود می‌دانست.

همتیان گفت: امروز نیز حرف ملت، امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری همان حرف و پیام امام حسین(ع) است که باید پای دین بایستیم و از آن دفاع کنیم، دشمنان احمق و نادان در توهمات خودشان همه حساب‌های مادی را به میدان آوردند اما از یک مساله غافل‌ بودند و آن خداوند و امدادهای غیبی الهی است، اکنون همه متفکرین و اندیشمندان کشورهای مختلف انگشت تعجب به دندان گرفته‌اند که چه اتفاقی افتاده، البته فکر همه آن‌ها خراب است و متوجه اصل مطلب نیستند، یعنی تعجب می‌کنند که چرا با وجود اینکه همه توان خود را به میدان آورده بودند اما نتوانستند به اهداف شوم خود دست یابند.

وی ادامه داد: آن‌ها متوجه نبوده و نخواهند بود که یک قدرت و عاملی امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری و ملت دارند که موجب پیروزی شد، اگر روزی امام راحل(ره) فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد و یا حادثه طبس یا کودتای گسترده در روزهای ابتدای انقلاب اسلامی اتفاق افتاد همه به واسطه امدادهای الهی بود، ملت ما، رهبر انقلاب و بزرگان سلحشور ما این باور، قدرت و اراده الهی را دارند که امید است همواره خداوند یار و یاور این ملت عزیز باشد.

امام جمعه موقت شهرکرد در پایان با اشاره به اینکه نسبت به مرگ دو مشکل داریم، تصریح کرد: نخست غفلت از مرگ و سپس اتمام زندگی دنیایی پس از مرگ است، این‌گونه نیست که با مرگ حیات انسان تمام شود، بلکه مرگ دروازه‌ای است که فرد وقتی به آن وارد می‌شود به یک حیات ابدی و جاودانه ورود پیدا می‌کند، در حقیقت مرگ تولد و آغاز یک زندگانی جدید است.

همتیان خاطرنشان کرد: همانگونه که انسان در این دنیا نیازهایی دارد پس از مرگ نیز نیازها باقی می‌ماند تنها تفاوت اصلی این است که عالم بعد از مرگ با این دنیا متفاوت است و انسان مایحتاج مورد نیاز دنیای خود را در همین دنیا تامین می‌کند اما در عالم آخرت هر فرد بر سر سفره اعمال خود نشسته است، یعنی هر کسی در این دنیا بذری را بوجود آورده باشد بهره آن در آخرت نصیبش می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha