• دوشنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400051107185
  • خبرنگار : 71129

پاکستان، اظهارات مقام کانادایی درباره تحریک در افغانستان را رد کرد

پاکستان، اظهارات مقام کانادایی درباره تحریک در افغانستان را رد کرد

پاکستان اتهامات مطرح شده از سوی وزیر سابق مهاجرت و شهروندی کانادا را درباره تحرکات برون‌مرزی طالبان رد کرد و آن را بی دلیل و گمراه کننده دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، کریس الکساندر، وزیر سابق شهروندی و مهاجرت کانادا در توئیتی مدعی شد که شبه نظامیان طالبان منتظرند تا از پاکستان به داخل افغانستان بروند.

وی که از ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ همچنین نخستین سفیر مقیم کانادا در افغانستان نیز بود، ادامه داد:‌ هرکس که همچنان این مساله را رد می‌کند که پاکستان در اقدامی تحریک‌آمیز و تهاجمی علیه افغانستان دخیل نیست،‌ در نبردی نیابتی و جرایم جنگی در این کشور شریک است.

اسلام آباد اما این اتهامات را رد کرد و اظهارات الکساندر را فاقد درک کافی از مسائل و همچنین بی پایه و اساس خواند.

زاهد حافظ چودری، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک رشته توئیت نوشت: ما شدیدا این اظهارات بی پایه و اساس از سوی وزیر سابق کانادایی را رد می‌کنیم چون هیچ پایه و مبنایی ندارند.

وی همچنین گفت:‌ اکنون که جهان به آنچه پاکستان و عمران خان، نخست وزیر در مورد عدم وجود راه‌حل نظامی برای درگیری در افغانستان و نیاز به یک حل و فصل سیاسی فراگیر، گسترده و جامع اذعان کرده است، چنین اظهارنظرهای واقعا تاسف‌بار هستند. این مساله با طرف کانادایی مورد بحث قرار گرفته است. ما به مسئولان کانادایی تاکید کرده‌ایم تا اقداماتی را برای رسیدگی به چنین کارزار تحریک آمیز و مخرب انجام دهند.

طالبان همزمان با مرحله نهایی خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان حملات خود را تشدید کرده و بسیاری از نواحی این کشور را متصرف شده است.

کابل نیز اسلام آباد را به حمایت از طالبان متهم می‌کند. پاکستان این اتهامات را نمی‌پذیرد و واشنگتن را به خراب کردن اوضاع در افغانستان با این خروج عجولانه متهم می‌کند.

در دسامبر ۲۰۱۸، پاکستان یکسری مذاکرات بی سابقه را بین واشنگتن و طالبان سازماندهی کرد که راه برای توافق صلح دوحه بین دو طرف هموار شد.

پاکستان دور نخست مذاکرات مستقیم بین دولت کابل و طالبان در اسلام آباد را در ژوئیه سال ۲۰۱۵ تسهیل کرد.

این از آن جهت می‌تواند بر طالبان تاثیر بگذارد که خانواده تعدادی از رهبران این گروه شبه نظامی مدت‌هاست که در پاکستان به سر می‌برند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha