• شنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400052316178

مدیرکل شرکت غله فارس اعلام کرد:

خرید تضمینی بیش از ۵۲۱ هزار تُن گندم از کشاورزان فارس

خرید تضمینی بیش از ۵۲۱ هزار تُن گندم از کشاورزان فارس

ایسنا/فارس مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی فارس گفت: از آغاز فرآیند خرید تضمینی گندم تا امروز بالغ بر ۵۱۲ هزار و ۶۷۱ تُن گندم به ارزش ۲۵ هزار و ۸۰۲ میلیارد ریال از کشاورزان نقاط مختلف این استان خریداری شده است.

منصور جباری شنبه ۲۳ مرداد با بیان اینکه ۹۸ درصد مطالبات کشاورزان پرداخت شده است، افزود: تاکنون ۲۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به گندمکاران پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی فارس، جباری ادامه داد: همه مطالبات کشاورزانی که چک لیست آن‌ها تا ۱۶ مرداد ماه به بانک رسیده پرداخت شده و مابقی نیز در نوبت پرداخت هستند.

او با بیان اینکه فرآیند خرید تضمینی گندم تا پایان شهریور ماه ادامه دارد، اظهار کرد: از کشاورزانی که تاکنون گندم برداشتی شان را تحویل نداده اند درخواست می‌شود در مدت باقی مانده اقدام کنند.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی فارس خاطرنشان کرد: زمان برداشت گندم در استان فارس با توجه به گستردگی جغرافیایی و تنوع آب و هوایی، به طور معمول از اواسط فروردین ماه هر سال آغاز می‌شود و تا اواخر مرداد ادامه دارد.

جباری گفت: امسال قیمت خرید گندم توسط شورای قیمت گذاری ۴ هزار تومان با احتساب اعمال هزار تومان اضافه در راستای تشویق کشاورزان به فروش گندم به صورت خرید تضمینی و در مجموع ۵ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم مشخص شده و ۱۳۶ مرکز خرید در استان فارس عملیات خرید را انجام می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha