به گزارش ایسنا محمد میهنی در نشست با کمیته ستاد مردمی پیشگیری از کرونا هدف از این نشست را گرامیداشت روز ملی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی و قدردانی از زحمات بیشائبه تشکلها و موسسات خیریه در راستای مبارزه و پیشگیری از کرونا، در سطح استان عنوان نمود.
میهنی ادامه داد: سازمانهای مردمنهاد مکمل امورات حاکمیتها و دولتها میباشند چنانکه جایی قصوری و کوتاهی از حاکمیتها در جهت خدمترسانی به مردم رخ بدهد، تشکلها ضمن برجسته نمودن عیوب، در جهت رفع آن وارد عمل خواهندشد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری افزود: تشکیل ستاد مشارکتهای اجتماعی برای نخستین بار با هدف پیشگیری و مقابله با بحران کرونا توانست ضمن ایجاد هم افزایی بین سمنها، بحران کرونا را تا حد قابل توجهی کنترل نماید.
وی ادامه داد: توزیع اقلام بهداشتی و درمانی و بسته های حمایتی جهت امداد رسانی به آسیب دیدگان کرونایی در سطح استان، نشان دهندهی دید عمیق تشکلها به امر خدماترسانی و رسالت آنان که فارغ از هرگونه وابستگی سببی، قومی، مذهبی با اهداف خیرخواهانه و بشردوستانه بود که جای تقدیر و تشکر میباشد.
فاطمه زیرکی یکی از نمایندگان سازمانهای مردم استان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست ضمن تسلیت ایام ماه محرم الحرام و تبریک به مناسبت روز ملی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی گفت: سمنها و تشکلها به عنوان حلقه اتصال بین مردم و مسئولین در امورات مختلف اجتماعی توانستهاند بصورت شایستهای نقش آفرینی نمایند، آنان در بحران اخیر کرونا در سطح استان و بویژه شهر زاهدان( مناطق کم برخوردار) با نظرات ارزشمند و مشارکت داوطلبانه، بازوان قدرتمندی برای دولت در مهار این اپیدمی بودند.
وی افزود: مهمترین راه موفقیت و کارآمدی دولت در مهار و کنترل بحران و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی استفاده و بهرهگیری از سازمان های مردم نهاد میباشد.
زیرکی با تاکید بر یکی از اساسی ترین نیازهای سازمانهای مردمنهاد گفت: یکی از مهمترین نیازهای تشکلها با توجه به اینکه هرکدام در مکانهای استیجاری فعالیت مینمایند و با نظربه اینکه منبع درآمدی ندارند، میطلبد در جهت ایجاد همافزایی بیشتر و حمایت از آنان یک مکان ثابت با کمک دیگر ارگانهای متولی به این نهادهای مدنی اختصاص داده شود.
انتهای پیام
نظرات