فاطمه قربانی دانشجوی رشته معماری و انرژی و دبیر انجمن علمی معماری و انرژی دانشگاه هنر در گفتگو با ایسنا، درباره نحوه شروع کار در این انجمن توضیح داد: من و دوستانم فعالیت خود را از اردیبهشت ۱۴۰۰ آغاز کردیم و برنامه داریم تا سطح علمی دانشجویان را ارتقاء داده و به آنها کمک کنیم تا بتوانند آموزش های جانبی ببینند و در فعالیت های علمی و تخصصی پیشرفت قابل ملاحظه ای را تجربه کنند.
وی در ادامه افزود: در این بازه زمانی کوتاه، ضمن برنامه ریزی برای برنامه های آینده و صحبت برای آموزش مطالب جدید و هم چنین رایزنی برای ارتباط گرفتن با گروه های مختلف یک وبینار با موضوع "معرفی پایان نامه های برتر سال های اخیر در رشته معماری و انرژی" و دستاورد های دانشجویان برگزار شد تا دانشجویان جدید بتوانند در این زمینه آشنایی بیشتری پیدا کنند.
قربانی در خصوص کارکرد انجمنهای علمی گفت: دانشجویان با ورود به مسائلی از جمله مسائل اجتماعی و فرهنگی میتوانند مؤثرتر از فعالیتهای مشابهی که توسط افرادی به غیر از دانشجویان صورت میگیرد،بوده و موفق شوند. این موضوع از ابتدای تشکیل انجمن به انضمام برنامههایی در خصوص فرهنگسازی و اطلاعرسانی در فضای مجازی، مد نظر انجمن قرار گرفت. همچنین از ابتدای تشکیل انجمن علمی معماری و انرژی فعالیت در فضای مجازی از اصلیترین دغدغهها این انجمن است و در این راستا از هیچ تلاشی فرو گذار نمی کنیم.
دبیر انجمن علمی معماری و انرژی دانشگاه هنر، اظهار کرد: دید و نگرش این انجمن به فعالیت در فضای مجازی بهعنوان اصلیترین فعالیت مکملِ فعالیتهای عادی انجمن محسوب می شود به گونهای که اصلیترین شیوه ارتباط انجمن با دانشجویان از طریق پلتفرمهای مجازی تحت اختیار انجمن صورت میگیرد. بنابراین باتوجه به نفوذ کمنظیر فضای مجازی در زندگی روزمره دانشجویان، تولید محتوا در فضای مجازی از اهمیت دوچندانی برای انجمن برخوردار است. امیدوارم طی این دوره مانند ادوار قبل شاهد فعالیت مفید و سازنده در این راستا باشیم.
وی با اشاره به اهمیت نقش مهم انجمن های علمی در زندگی علمی دانشجویان گفت: انجمنهای دانشجویی از طریق برگزاری برنامههای آموزشی، نمایشگاهی و رویدادهای فرهنگی میان رشتهای مرتبط با رشتههای مختلف موجود در هر دانشگاه می توانند زمینهساز آشنایی دانشجویان رشتههای مختلف شود. شبکههای اجتماعی نقش مهمی در اطلاع رسانی در خصوص نحوهی برگزاری برنامهها هم در میان دانشجویان و هم در میان افراد علاقمند دارند و در صورت برگزاری رویدادها به صورت حضوری اطلاع رسانی در فضاهای عمومی دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است.
قربانی به نقش مهم و تاثیر برقراری ارتباط بین دانشجویان اشاره و بیان کرد: با افزایش ارتباط بین گروه های مختلف در دانشگاه، میتوان این محیط علمی را پویا کرد و انگیزه دانشجویان را برای فعالیت های بیشتر افزایش د اد، به نحوی که فعالیت های جدید در دانشگاه تعریف شده و در ادامه شاهد نوآوری و اتفاقات نو و سرآغازی جهت درآمد زایی و در نهایت رشد جامعه را به همراه داشته باشد.
وی در ادامه افزود: وجود انجمنها و کانونهای دانشجویی بوسیله برگزاری رویدادهای علمی و فرهنگی متفاوت از جمله همایشها و کارگاهها، میتوانند زمینهساز آشنایی افراد و دانشجویان دانشگاههای مختلف شوند. همچنین برگزاری برنامههایی با محوریت نمایشگاهی و دستاوردهای دانشجویان میتواند در صورت اطلاعرسانی مناسب بستر مناسبی برای آشنایی شرکتها و موسسات با دانشجویان در جهت ایجاد فرصتهای شغلی ایجاد کند.
دبیر انجمن علمی معماری و انرژی دانشگاه هنر در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به ارتباط استادان دانشگاه با موسسات، ایجاد و تکمیل بانک اطلاعاتی از رزومه دانشجویان در دانشگاه و امکان در اختیار گذاشتن این اطلاعات میتواند در پیدا کردن فرصتهای شغلی مناسب به دانشجویان و شرکتهای مرتبط کمک کند و باعث ارتباط بیشتر بین دانشگاه و بازار کار شود. این موضوع مورد توجه انجمن بوده و با جدیت پیگیری میشود.
انتهای پیام
نظرات