• دوشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400062921422
  • خبرنگار : 50165

رئیس اتحادیه کتاب و لوازم‌التحریر فروشان زنجان:

۸۰ درصد بازار لوازم‌التحریر زنجان، ایرانی است

۸۰ درصد بازار لوازم‌التحریر زنجان، ایرانی است

ایسنا/زنجان رئیس اتحادیه کتاب و لوازم‌التحریر فروشان زنجان گفت: در حال حاضر ۸۰ درصد لوازم‌التحریر موجود در بازار تولید و یا مونتاژ داخل است.

رضا مکی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بازار لوازم‌التحریر در آستانه مهرماه، اظهار کرد: افزایش قیمت در برخی اجناس دو برابر و در برخی دیگر سه برابر است ولی کالاهای کاغذی قریب به ۲۵ درصد افزایش دارد که این افزایش به علت افزایش هزینه دستمزد و ... اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه قیمت کاغذ در سال‌جاری به نسبت پارسال تغییر چندانی ندارد، افزود: در لوازم‌التحریر، کم‌کم تولیدات خارجی از بازار خارج می‌شود؛ به‌ طوری‌ که در حال حاضر ۸۰ درصد لوازم‌التحریر موجود در بازار، تولید و یا مونتاژ داخل بوده و استقبال از این کالاها با توجه به ترکیب بازار مناسب است.

این مسئول ادامه داد: کالاهای خارجی با توجه به نوسانات ارز و محدود شدن واردات، بسیار گران و باعث شده تا مردم به کالاهای داخلی روی آورند. سبد خرید مردم نیز نسبت به سال‌های گذشته تغییر زیادی داشته، به‌ طوری‌ که یک خانواده برای یک دانش‌آموز نیاز به خرید حداقل ۴۰۰ هزار تومان لوازم‌التحریر که نیاز اولیه است، دارد.

مکی با بیان اینکه کرونا و تعطیلی مدارس در هنگام تورم در همه بخش‌های بازار به داد خانواده‌ها رسیده است، تصریح کرد: در صنف تحریر ۵۰ درصد نیاز دانش‌آموزان غیرضرور و تجملاتی است و کرونا سبب شد که مصرف‌کننده خریدهای این‌چنینی را کنار گذاشته و فقط کالاهای ضروری را بخرد.

رئیس اتحادیه کتاب و لوازم‌التحریر فروشان زنجان یادآور شد: کیفیت کالاهای ایرانی قابل قبول است. به عنوان مثال مدادهای ایرانی در حوزه صادرات نیز ورود پیدا کرده و تحریم‌ها تاثیر چندانی بر روی آن ندارد ولی افرادی که از لوازم‌التحریر حرفه‌ای استفاده می‌کنند، شاهد افزایش قیمت هستند. مثلاً مداد طراحی که سال گذشته ۳۰ هزار تومان عرضه می‌شد، امسال ۱۳۰ هزار تومان افزایش قیمت دارد.

وی سلب امتیاز توزیع کتب درسی از کتاب‌فروشی‌ها و هم‌زمانی آن با آغار شیوع کرونا و مشکلات مالی آن را یکی از مشکلات صنف فروشندگان کتاب و لوازم‌التحریر دانست و خاطرنشان کرد: بسیاری از واحدها صرفاً کتاب‌فروش هستند که در برخی شهرها منجر به تعطیلی این واحدها شده و مشکل دیگر نیز تداخل صنفی است؛ چرا که در آستانه مهرماه بیشتر اصناف تحریرفروشی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha