• دوشنبه / ۵ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404080502592
  • خبرنگار : 50163

امام جمعه هیدج:

حضرت زینب (س) آموزگار صبر و ولایتمداری است

حضرت زینب (س) آموزگار صبر و ولایتمداری است
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان امام جمعه هیدج گفت: حضرت زینب (س) الگوی کامل ایمان، عالِمه‌ای الهی و آموزگار صبر و ولایتمداری است.

حجت‌الاسلام اسدالله زارعی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه روز پنجم جمادی‌الاول، سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) است، اظهار کرد: آن بانوی مکرمه در سال پنجم هجرت در شهر مدینه و در خانه ولایت چشم به جهان گشود. حضرت زینب سلام‌الله‌علیها الگوی تمام‌عیاری برای زنان مسلمان و بلکه همه زنان و مردان عالم است.

وی افزود: ویژگی‌های برجسته حضرت زینب (س) چون امام‌شناسی، ولایتمداری، اخلاص، صبر، بردباری، استقامت، دفاع جانانه از حق، پیروی از امام معصوم، همراهی با امام و تحمل دشواری‌ها، تربیت فرزندان مجاهد، شوهرداری، خانه‌داری و مدیریت خانواده، همه می‌تواند برای همه انسان‌ها الگویی جاودان باشد.

امام جمعه هیدج در ادامه به نمازهای خاشعانه حضرت زینب (س) اشاره کرد و گفت: نماز و عبادت یکی از فلسفه‌های اصلی خلقت انسان در قرآن کریم معرفی شده است. بنابراین هر کسی که رفتار عبادی داشته باشد، در مسیر هدف آفرینش گام برمی‌دارد.

وی تاکید کرد: نماز، انسان را قدرتمند می‌سازد، همان‌گونه که حضرت زینب (س)  پس از تحمل آن همه مصائب، با نیروی نماز است که استوار ماند و از راه امام حسین علیه‌السلام و آرمان‌های آن حضرت دفاع کرد.

امام جمعه هیدج با توضیح اینکه حضرت زینب کبری (س) عقیله بنی‌هاشم و عالمه غیرمعلّمه بود، افزود: درباره نماز ایشان همین بس که امام حسین (ع) سفارش می‌فرماید، یعنی ای خواهرم، مرا در نماز شب فراموش مکن. گفته‌اند که پس از روز عاشورا، در شب یازدهم، آن بانوی مکرمه نماز شب خود را نشسته خواند.

وی با بیان اینکه نماز برای جامعه طهارت می‌آورد، طهارت روح، رفتار و اندیشه، گفت: در قرآن آمده است، نماز را در آغاز و پایان روز و بخشی از شب به پا دارید، زیرا نیکی‌ها بدی‌ها را از میان می‌برند. نماز، مایه پاکی روح و در نتیجه پاکی انسان است.

وی در ادامه یادآور شد: نماز در روح انسان صیانت و مصونیت ایجاد می‌کند و اجازه نمی‌دهد انسان به انحرافات فکری و رفتاری نزدیک شود. بانوی مکرمه اسلام حضرت زینب (س) با اقامه درست نماز، به نیرویی رسید که در برابر کاخ‌های ظلم ایستاد و پیام حق را به گوش همگان رساند.

زارعی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم حضرت زینب کبری (س) را الگوی خود قرار دهیم، افزود: او تنها الگوی زنان نیست، بلکه الگویی کامل برای همه انسان‌هاست. امیدواریم با پیروی از سیره و اخلاق آن حضرت، جامعه‌ای آرمانی، الهی و زمینه‌ساز ظهور امام زمان (عج) بسازیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha