• دوشنبه / ۵ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404080502434
  • خبرنگار : 50163

رئیس بیمارستان الغدیر ابهر:

پرستاران ستون اصلی نظام سلامت هستند

پرستاران ستون اصلی نظام سلامت هستند
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان رئیس بیمارستان الغدیر ابهر گفت: پرستاران ستون اصلی نظام سلامت هستند و نقش محوری در نظام سلامت دارند.

مصطفی محمدی دوشنبه ۵ آبان در مراسمی از زحمات و تلاش‌های خالصانه پرستاران فداکار این بیمارستان در ارائه خدمات مطلوب به بیماران با وجود مشکلات و محدودیت‌ها تقدیر کرد و افزود: نقش پرستاران در ارتقای سلامت جامعه بی‌بدیل است.

وی با اشاره به برخی مشکلات و کمبودهای باقی‌مانده از گذشته، اظهار کرد: این مشکلات مانع ارتقای کمی و کیفی خدمات و توسعه بیمارستان بوده و برای رفع آن‌ها اعتباری در حدود ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز است که تأمین آن تنها در سایه وحدت، همدلی و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین و مسئولان به‌ویژه با نقش‌آفرینی مؤثر مسئولان امکان‌پذیر خواهد بود.

رئیس بیمارستان الغدیر ابهر همچنین از ضرورت پیگیری پرداخت معوقات کادر درمان، حذف نظام پرداخت پلکانی، تسریع در پرداخت‌های بیمه‌ها به‌ویژه تأمین اجتماعی و استفاده از راهکارهایی نظیر تأمین منابع از طریق تسهیلات بانکی به‌عنوان اقدامات ضروری یاد کرد و خواستار همراهی همه‌جانبه برای بهبود وضعیت معیشتی پرسنل درمان شد.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: با وجود محدودیت منابع و اعتبارات، خدمات‌رسانی به مردم منطقه بدون وقفه ادامه دارد و با همدلی مسئولان و حمایت خیرین، مشکلات موجود را به سرعت برطرف خواهیم کرد.

در ادامه این مراسم نیز نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی با یادآوری فداکاری پرستاران در دوران همه‌گیری کرونا، گفت: پرستاران با صبر و مهربانی، سرمایه‌های ارزشمند نظام سلامت هستند و باید همواره مورد حمایت و قدردانی قرار گیرند.

منصور علیمردانی به تشریح اقدامات انجام‌شده در راستای پرداخت معوقات کادر درمان، اجرای فوق‌العاده خاص، تأمین تجهیزات پزشکی همچون چیلر و دستگاه MRI و جذب اعتبارات جدید برای حوزه بهداشت و درمان شهرستان پرداخت و بر تداوم این تلاش‌ها تأکید کرد.

امام جمعه ابهر نیز در ادامه این مراسم با اشاره به نقش ارزشمند پرستاران در مقابله با بحران‌ها، گفت: پرستاران در سخت‌ترین شرایط با روحیه‌ای ایثارگرانه در کنار بیماران می‌مانند و مایه آرامش و امید بیماران هستند.

حجت‌الاسلام سعید مرادپور خدمت به بیماران را از برترین عبادات دانست و اظهار کرد: پرستاران باید همواره با نیت الهی و اخلاص در مسیر خدمت‌رسانی گام بردارند. امیدواریم سال آینده شاهد پرداخت به‌موقع حقوق و مزایای کادر درمان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha