سیدموسی خادمی، امروز سوم مهرماه در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید که همزمان با سراسر کشور در مدرسه دخترانه شاهد خرمآباد برگزار شد، بیان کرد: آغاز مهرماه برای همه ما یادآور روزهای خاطرهانگیز، اثرگذار و خاص است و هر انسانی در طول زندگی روزها و شبهای اثرگذاری دارد که تمام زندگی او را تحتتأثیر خود قرار میدهد که برای همه ما امروز، روز بازگشایی مدارس است و آینده برخی افراد از چگونگی رفتار و برداشت از این روز شکل میگیرد.
وی ادامه داد: تعابیر مختلفی برای حرفه معلمی بهکار رفته که از تعبیر امام خمینی (ره) با عنوان «معلمی شغل انبیاست» بهعنوان کاملترین تعبیر یاد میشود.
خادمی با بیان اینکه اگر دانشآموزان را بهعنوان نهالها تعبیر کنیم معلمان نیز نقش باغبان و پرورشدهنده آنها را برعهده دارند که در آینده آنان را تبدیل به درختان پربار، تنومند و پرثمری برای جامعه خواهد کرد، عنوان کرد: معلمان با رفتار و کار خود در کنار آموزش، به شکلگیری شخصیت دانشآموزان کمک میکنند و رفتار دانشآموزان در آینده نتیجه آموزش و تربیت امروز معلمان است.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه معلمان در راه آموزش فرزندان این مرز و بوم نیازمند حمایت هستند، افزود: چنانچه سیستمهای پشتیبان بهخوبی از آموزش دانشآموزان حمایت نکنند در آینده شاهد اتفاقات مثبت در این زمینه نخواهیم بود؛ در این راستا حمایت از معلمان و سیستم آموزشی ضرورتی انکارناپذیر است.
خادمی بیان کرد: توسعه فضای مجازی، پهنای باند و ایجاد امکانات آموزش مجازی طی چند سال اخیر در کشور بهعنوان یکی از اقدامات بسیار مهم در زمینه آموزش دانشآموزان بهشمار میرود که در شرایط کنونی منجر به رفع مشکلات بسیاری در روزهای سخت کروناویروس شده است و این آموزش مجازی هیچوقت جایگزین آموزش حضوری نخواهد بود.
نماینده عالی دولت در لرستان از اضافه شدن ۱۴۸۰ کلاس درس در چهار سال اخیر به فضای آموزشی خبر داد و با بیان اینکه در این مدت نیز هوشمندسازی ۷۳۰ مدرسه انجام شده است، بیان کرد: افزایش دو درصدی سطح سواد کیفی دانشآموزان تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته در این مدت در آموزش و پرورش لرستان بوده است.
وی با بیان اینکه افزایش تعداد دانشآموزان فنی و حرفهای برای ارتقای مهارت آموزی از حمله سیاستهای وزارت آموزش و پرورش است، عنوان کرد: افزایش سه درصدی حرکت به سمت مهارتآموزی دانشآموزان از جمله اقدامات آموزش و پرورش در لرستان بوده است.
خادمی با بیان اینکه ۷۰ درصد دانشآموزان لرستان در رشته تجربی تحصیل میکنند و این امر سبب تجمع پشتکنکوری در این رشته خواهد شد، گفت: نیاز است دانشآموزان به سمت رشتههای فنی و حرفهای و مهارتآموزی سوق داده شوند چرا که تولید و اقتصاد از این رشتهها شکل میگیرد و چنانچه تولید، صنعت و کشاورزی، اقتصاد و ... در کشور نباشد بهداشت هم با مشکل مواجه خواهد شد و باید این رشتهها را تقویت کرد.
استاندار لرستان بیان کرد: امید میرود اقدامات اثرگذار در آموزش و پرورش استان ادامه پیدا کند و آموزشی با کیفیت در اختیار دانشآموزان قرار دهیم.
انتهای پیام
نظرات