• شنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۰ / ۲۱:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400071711535
  • خبرنگار : 50082

استاندار خراسان رضوی:

تبدیل سبزوار به هاب لجستیک منطقه‌ای در دست پیگیری است

تبدیل سبزوار به هاب لجستیک منطقه‌ای در دست پیگیری است
عکس تزئینی است

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: با تبدیل سبزوار به هاب لجستیک منطقه‌ای تحول اقتصادی مطلوبی در سطح استان و شرق کشور ایجاد می‌شود.

محمدصادق معتمدیان عصر شنبه، ۱۷ مهر ماه، در نشست جمع‌بندی سفر به شهرستان سبزوار افزود: با تبدیل شدن سبزوار به هاب لجستیک منطقه‌ای بخشی از تجارت مناطق شرق کشور از این طریق انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: خراسان رضوی به ۱۱ کشور منطقه و آسیای میانه دسترسی دارد که با تبدیل سبزوار به هاب لجستیک منطقه‌ای  زمینه برای صادرات کالا به کشورهای این حوزه تسهیل می‌شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: در خصوص تبدیل سبزوار به هاب لجستیک منطقه‌ای مطالعات اولیه و برخی زیر ساخت‌ها  صورت گرفته و با ورود سرمایه‌گذار زمینه لازم فراهم شده است.

معتمدیان افزود: استقرار هواپیماهای حمل کالا در فرودگاه سبزوار تحول اقتصادی چشمگیری در سطح منطقه و شرق کشور ایجاد می‌کند.

۶۰ مصوبه دستاورد سفر استاندار خراسان رضوی به سبزوار

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: در سفر یک روزه به شهرستان سبزوار پس از احصا مشکلات و بازدید از برخی مناطق روستایی و نیز حاشیه این شهر ۶۰  برنامه برای رفع مشکلات این منطقه تصویب شد.

معتمدیان افزود: عمده این مصوبات در بخش‌های اقتصادی، عمرانی، زیرساختی، مدیریت شهری و روستایی است که بهره لازم از ظرفیت‌های قانونی برای عملیاتی شدن این مصوبات به کار گرفته شده است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: اجرای این مصوبات  از محل تامین اعتبار و توافق بین دستگاه‌های شهرستانی، استانی و ستاد استانداری انجام می‌شود.

وی در ادامه سفر خود به شهرستان‌های این استان شب گذشته وارد سبزوار شد؛ دیدار با خانواده شهدا، ملاقات‌های مردمی و  نشست جمع‌بندی مصوبات سفر از برنامه‌های امروز  معتمدیان در این شهرستان بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha