به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، این غول فناوری با این کار رسما رقابت خود در این زمینه را با شرکت اسپیس ایکس و وان وب نشان داد. اما از آنجایی که ثروت "ایلان ماسک" بنیانگذار و رئیس "اسپیسایکس" به رشد خیره کننده خود ادامه میدهد، پس از ورود "آمازون" و "جف بزوس" به مدار نزدیک زمین احتمالا شاهد یک رقابت جدی خواهیم بود.
آمازون در تلاش برای پرتاب دو ماهواره اینترنتی خود، روز دوشنبه درخواست مجوز آزمایشی را در کمیسیون ارتباطات فدرال ثبت کرد. براساس این درخواست آمازون قصد دارد اولین ماهوارههای اینترنتی پروژه کویپر خود را در سال ۲۰۲۲ به مدار زمین بفرستد.
در این درخواست آمده است که آمازون میخواهد دو نمونه اولیه ماهواره خود به نامهای KuiperSat-۱ و KuiperSat-۲ را سوار بر موشک آزمایشی RS۱ که توسط شرکت ABL Space Systems طراحی شده در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ پرتاب کند.
آمازون برای اولین بار پروژه کویپر خود را در سال ۲۰۱۸ معرفی کرد. هدف این پروژه ارسال یک صورت فلکی شامل ۳ هزار و ۲۳۶ ماهواره به مدار نزدیک زمین(LEO) است و هنگامی که این ماهوارهها به آنجا رسیدند، دسترسی به اینترنت را برای مناطق محروم جهان افزایش خواهند داد.
این دو ماهوارهای که آمازون قصد پرتاب آنها را دارد در ارتفاع ۳۶۶ مایلی بالای زمین کار خواهند کرد. تا به امروز شرکت وان وب ۳۲۲ ماهواره پرتاب کرده است و این در حالی است که اسپیس ایکس ۱۷۲۲ ماهواره استارلینک خود را تاکنون به مدار زمین فرستاده است. هدف شرکت وانوب فراهم کردن دسترسی جهانی به اینترنت پر سرعت و با تاخیر کم است. اگر همهچیز طبق برنامه پیشبرود شرکت وانوب تا پایان سال ۲۰۲۱ قادر به اینترنترسانی به نواحی شمالی کرهی زمین از جمله اروپای شمالی، کانادا، آلاسکا، گرینلند و ایسلند خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات