• یکشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400090705179

برگزیدگان جشنواره‌های دفاع مقدس در شیراز معرفی شدند

برگزیدگان جشنواره‌های دفاع مقدس در شیراز معرفی شدند

ایسنا/فارس آیین اختتامیه مرحله استانی پنجمین جشنواره ملی فانوس، چهارمین جشنواره استانی ترنم فتح و سومین جشنواره استانی تئاتر سنگر برگزار و نفرات برگزیده این رویدادها معرفی شده و مورد تجلیل قرار گرفتند.

صبح یکشنبه 7 آذر، آئین اختتامیه سه رویداد فرهنگی و هنری مرتبط با دفاع مقدس، با حضور مسئولان استانی و هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر و دفاع مقدس استان فارس، در شیراز برگزار و نفرات برگزیده این جشنواره‌ها معرفی شدند.

براساس این گزارش، در جشنواره تئاتر سنگر که ویژه یگان‌های نظامی و انتظامی برگزار شد، از بین نمایش‌های ارائه ‌شده در جشنواره هیئت داوران زهرا راعی را به جهت تسلط نسبی بر ایفای نقش در نمایش "۳۴ روز افتخار" تقدیر کردند.

همچنین هیئت داوران لوح سپاس جشنواره را به نمایش « نقاب» به نویسندگی و کارگردانی بهرام میرزایی اعطا کردند و این نمایش برای شرکت در جشنواره منطقه‌ای به میزبانی استان هرمزگان معرفی شد.

در جشنواره ترنم فتح ویژه گروه‌های موزیک یگان‌های نظامی؛ هیئت داوران گروه موزیک تیپ ۳۷  زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در شهر شیراز را به عنوان گروه دوم معرفی و لوح تقدیر جشنواره را به آن اهدا کردند.

همچنین هیئت داوران گروه موزیک مرکز آموزش پیاده ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در شهر شیراز را به عنوان گروه برتر معرفی و برای شرکت در جشنواره منطقه‌ای ترنم فتح به میزبانی استان خوزستان معرفی کرد.

در جشنواره فانوس که شامل تولیدات هنری در حوزه دفاع مقدس است نیز برگزیدگان معرفی شدند. در بخش نمایش؛ لوح تقدیر ویژه بازیگر زن به شیما پورسهم‌الدین برای مجموع نقش‌آفرینی آثار ارائه‌ شده در جشنواره فانوس تعلق گرفت.

همچنین تقدیر بازیگر مرد به سید محسن حسینی برای بازی در نمایش « فرار بزرگ » و « میشو سوزوکی » تعلق گرفت. لوح تقدیر از بازیگر زن به پریسا گلریز خاتمی برای بازی در نمایش  « از بریدگی‌های خون‌بار عصب می‌بارد » اهدا شد.

همچنین لوح تقدیر برای طراحی صحنه نمایش « عنکبوت» به مسعود احمدی اهدا شد و لوح تقدیر کارگردانی به صادق علی‌پور برای نمایش « آنجا که آب ما را می‌برد» تعلق گرفت.

اصغر گروسی برای نمایش «فرار بزرگ» تقدیر شد و لوح تقدیر ویژه  از نمایشنامه «دریا دوباره دریاست» به نویسندگی فرهاد ارشاد تعلق گرفت همچنین لوح تقدیر نمایشنامه‌نویسی به امیر صادقی به دلیل حضور مستمر در جشنواره‌های حوزه دفاع مقدس اهدا شد.

در بخش موسیقی و سرود لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به احمد بهمنی برای تولید سرود دانش آموزی « امام مهربانی» تعلق گرفت. لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به رضا وطن خواه بابت تولید تراک موسیقی « غرور سرزمین من» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به وحید رئیسی بابت تولید موسیقی بی‌کلام « راه اقیانوس» تعلق گرفت.

در بخش رادیویی لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به هادی تاجی‌زاده برای تولید پادکست « پرچم خونی» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به سیّده لیلا اسراری  برای تولید نمایش رادیویی « به سراغ من اگر می‌آیید» تعلق گرفت.

در بخش هنرهای تجسمی لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره  به امیر حسین عبادیان دهکردی برای طراحی جلد کتاب « چریک قشقایی » و لوح سپاس به امیر صادقیان جهت مجموعه عکس « یاد یاران » تعلق گرفت.

در بخش آزاد لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به مسعود احمدی برای کارگردانی نمایش صحنه‌ای «مهاجران»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به کامران کشکولی برای نمایش خیابانی «مرز »، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به علی‌رضا اسدی برای تولید نماهنگ « شهر غریب»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به محسن دانشور بیری برای تولید فیلم سینمایی «آفتاب گرگ و میش»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به مسعود احمدی بابت نگارش فیلم نامه بلند «معرکه آذین و پروین»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به راحله با فهم برای نگارش فیلم نامه کوتاه «خاک» همچنین لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به زهیر سقاچی  بابت تولید فیلم داستانی «حدس فروشنده »، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به محمد حسین فلاح زاده و محسن دانشور بیری بابت تولید مستند «ییلاق سرد» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به  مسعود احمدی جهت نگارش نمایشنامه «خدای مورد نظر در دسترس نمی‌باشد» تعلق گرفت.

در بخش تلویزیونی و سینمایی لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به محمد حسن محمودی برای تولید نماهنگ «باورم کن»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به مریم ملک‌زاده برای نگارش فیلم نامه « شادباش»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به نفیسه خیر اندیش برای تولید فیلم داستانی بلند «مردم بالا دست»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به راحله با فهم برای تولید داستانی کوتاه «سحر» همچنین لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به شهرام ولی زاده برای تولید انیمیشن « پلنگ‌های کوهستان»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به عباس روزی طلب برای تولید مستند « عبدالله» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به مهرداد شعبانی نیا برای تولید مستند کوتاه «پهلوان » اهدا شد.

در بخش هنرهای نمایشی لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به اصغر گروسی برای کارگردانی نمایش خیابانی «مرگ ضرب در ۲ »، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به سارا ظریف صنایع برای کارگردانی نمایش صحنه‌ای «وقتی از بریدگی‌های خون بار عصب می‌بارد» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به اصغر گروسی بابت نگارش نمایش نامه « جاودانگی » اهدا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha