به گزارش ایسنا، در گزارشی که توسط themedialine.org منتشر شد، آمده است که رسواییهای جنسی که در ماههای اخیر ارتش رژیم صهیونیستی را به لرزه درآورده است، مایه شرمساری و انگیزهای برای تغییر بوده است. این رسواییهای جنسی شامل افسران ارتش این رژیم، سربازان وظیفه زن و مرد و تجاوز به زنان فلسطینی تحت بازداشت است.
آخرین این رسواییها چند روز پیش بود زمانی که خبر دستگیری سرهنگ دوم دن شارونی اوایل ماه جاری به اتهام فیلمبرداری مخفیانه از سربازان زن اعلام شد. بسیاری از سربازان زن که زیر نظر شارونی خدمت میکردند، بنا به شهادت نزدیکانشان، به دلیل رفتار او با آنها نه میتوانستند بخوابند و نه غذا بخورند.
همچنین هفته گذشته، فردی بن شتریت، فرمانده زندان جلبوع در مقابل یک کمیته دولتی شهادت داد و گزارشهای مربوط به سال ۲۰۱۸ را تایید کرد مبنی بر اینکه سربازان زن در حال انجام خدمت نظامی در زندان، رفتار ناپسندی با اسرای زن فلسطینی داشته و آنها را عمدا مورد آزار و اذیت قرار میدادند تا امتیازی بگیرند.
در ماه اکتبر، یکی دیگر از افسران ارتش رژیم صهیونیستی به تجاوز جنسی به یک زن فلسطینی و باج خواهی جنسی محکوم شد. او پیش از این نیز به آزار جنسی سربازان زن اسرائیلی متهم شده بود.
در همین راستا، سرهنگ رونن اتسیک، کارشناس روابط نظامی و جامعه که به عنوان فرمانده تیپ زرهی در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت کرده است، گفت، اگرچه ارتش این رژیم در چند دهه گذشته پیشرفت چشمگیری در مبارزه با آزار و اذیت جنسی و مسائل مربوط به جرائم جنسی داشته است؛ اما هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد.
از سوی دیگر، سرهنگ ذخیره مری ایسن که در سرویس اطلاعات رژیم صهیونیستی خدمت کرده است، نسبت به پیامدهای احتمالی حوادث اخیر بر حضور زنان در ارتش رژیم صهیونیستی و افزایش تعداد آنها ابراز نگرانی کرد.
اگر چه رسواییهای جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی چیز جدیدی نیست؛ اما علاوه بر کیفرخواستها، شکایات زیادی در فضای مجازی با هشتگ "Me too" (من هم) از طرف قربانیان جرائم جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی منتشر شده است.
در مورد دن شارونی، سربازان زن حاضر شدند با رسانهها مصاحبه کنند و داستانهای خود را در شبکههای اجتماعی منتشر کردند.
این گزارش حاکی از آن است که با وجود انتشار گسترده دستگیری شارونی و واکنش قاطعانه رهبران ارشد ارتش به این رسوایی و رسواییهای دیگر، بسیاری از سربازان زن و والدین آنها معتقدند که همه شکایات به طور کامل بررسی نشده و تعداد کیفرخواستها هنوز کم است.
بر اساس گزارش انجمن مراکز بحران تجاوز جنسی در اراضی اشغالی، حدود ۸۴ درصد از پروندههای تجاوز جنسی در سال ۲۰۱۹ توسط دادستانی کل بسته شد و تنها ۱۶ درصد از پروندهها با صدور کیفرخواست به پایان رسید. با این حال، تعداد فزاینده شکایات نشان میدهد که قربانیان آزار جنسی رژیم صهیونیستی، اعم از نظامی و غیرنظامی نمیخواهند سکوت کنند.
انتهای پیام
نظرات