• چهارشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1400091007846
  • خبرنگار : 71049

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل در تهران:

جامعه بین‌الملل در ارتباط با آوارگان افغان تماس بیشتری با ایران داشته باشد

جامعه بین‌الملل در ارتباط با آوارگان افغان تماس بیشتری با ایران داشته باشد

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل در تهران ابراز امیدواری کرد که مذاکرات برجام در وین به یک نتیجه قابل قبول منجر شود تا مردم ایران در بخش های مختلف سیاسی اقتصادی و فرهنگی بتوانند از یک روابط معمول و مطلوب بهره مند شوند.

به گزارش ایسنا، اشتفان پریزنر در گرامیداشت هفتاد و ششمین سالگرد تاسیس سازمان ملل در ادامه گفت: ما با کمک هم تلاش داریم سازمانی چابک و هماهنگ داشته باشیم. مشارکت بین ایران و سازمان ملل قدمتی طولانی دارد و ۱۸ آژانس و کارگزاری مرتبط به سازمان ملل با ایران همکاری می کنند که باعث خرسندی است.
فریزنر اظهار کرد: ایران میزبان مهاجران افغان زیادی است و در این راستا خدمات آموزشی، بهداشتی داشته است و نیز در زمینه واکسیناسیون در جلوگیری از گسترش همه گیری ویروس کرونا اقدامات قابل توجهی انجام داده است. همچنین جلوگیری از ورود مواد مخدر از افغانستان از اقدامات سرآمد ایران بوده است.
هماهنگ کننده مقیم ملل متحد در تهران ادامه داد: مسیر توسعه در سال‌های اخیر تحت تاتیر تحریم‌ها و بحران کووید ۱۹ قرار گرفته است. در ایران اجرای طرح سریع واکسیناسیون ستودنی بوده است. همچنین ۱۵ میلیون دوز واکسن همراه با سایر تجهیزات پزشکی از سوی سازمان ملل تحویل ایران شده است و یک میلیون و ۶۰۰ دوز واکسن مختص واکسیناسیون جمعیت افغانستانی تحویل ایران شد.
وی گفت: این زمان مهمی برای سازمان ملل است که مشارکت خود را با دولت ایران در زمینه توسعه پایدار برنامه ریزی کند به ویژه برای پنج سال آینده.

وی تصریح کرد که ما همکاری های مفیدی در نشست عالی با حضور ۱۴۰ مقام دولتی در ایران داشتیم و این برنامه ما با کشور میزبان برای همکاری ها در حوزه توسعه پایدار است.
وی خاطرنشان کرد: با افزایش جمعیت آوارگان افغان لازم است جامعه بین الملل درباره مسئولیت این مساله با ایران بیشتر تماس داشته باشد و تیم نمایندگی ملل متحد در تهران آماده همکاری برای این منظور است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha