• دوشنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1400092922990
  • منبع : نمایندگی سمنان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تبیین کرد:

چرا رانندگان همواره متقاضی افزایش کرایه‌اند؟

چرا رانندگان همواره متقاضی افزایش کرایه‌اند؟

ایسنا/سمنان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان معتقد است که در صورت رفع مشکلات فعالان حوزه حمل و نقل بار و مسافر، دیگر مطالبه افزایش قیمت‌ها را نخواهند داشت.

احسان منصور کیایی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: رانندگان ناوگان باری و مسافربری در کشور و استان با مشکلات متعددی روبرو هستند اما بیش از همه این عدم تناسب و ناهمگنی بین درآمد و هزینه است که سبب شده همواره متقاضی افزایش کرایه‌ها باشند.

وی از فعالان این بخش به عنوان افرادی زحمتکش نام برد خاطرنشان کرد: گرانی لوازم یدکی خودروها و کمبود و هزینه بالای لاستیک و...فعالان بخش حمل و نقل بار و مسافر را آزار می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان در پاسخ به پرسشی در خصوص مهمترین مشکلات این قشر گفت: افزایش قیمت و گرانی لوازم یدکی و کمبود و گرانی لاستیک، عدم نوسازی ناوگان حمل و نقل، عدم تناسب بین هزینه و درآمد و...مهمترین مشکلات پیش روی رانندگان و فعالان حمل و نقل بار و مسافر است و همین سبب شده که همواره درخواست افزایش قیمت‌ها را داشته باشند.

وی با بیان اینکه اگر هزینه‌های این قشر کاهش بیابد متقاضی افزایش قیمت ها نخواهند بود اضافه کرد: یکی از مشکلات این قشر در استان، عمر بالای ناوگان حمل و نقل و مسافر است و همین سبب شده که هزینه‌های آنها افزایش بیشتری بیابد و از طرفی قیمت بالای لوازم یدکی نیز رانندگان را آزار می‌دهد چرا که به دلیل فرسودگی ناوگان، درآمد و هزینه آنها تناسب نداشته و باید بخش عمده درآمد را صرف نگهداری خودروی خود کنند.

منصور کیایی بر لزوم تخصیص اعتبارات به بخش نوسازی ناوگان حمل و نقل تاکید و تصریح کرد: با نوسازی ناوگان حمل و نقل، هزینه‌های فعالان این بخش تا حد زیادی کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به افزایش مشکلات رانندگان در دوران کرونا گفت: تعداد مسافران در استان سمنان طی این مدت تا حدود 60 درصد کاهش داشته و همین نیز بر درآمد فعالان این بخش تاثیر مستقیم داشته است.

جابجایی بیش از 6.6 میلیون تن کالا در استان

وی از فعالیت بیش از 6000 راننده در این استان خبر داد و گفت: بیش از 95 درصد از این قشر برای خودروی خود چه در بخش حمل و نقل بار و چه مسافر از هیچگونه تسهیلاتی استفاده نکرده و با سرمایه شخصی وارد این کار شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان از جابجایی بیش از 6.6 میلیون تن کالا طی هشت ماهه امسال در این استان خبر داد و افزود: گچ، سنگ گچ ، سیمان و ...بیشترین سهم را در بین بارهای جابجا شده این هشت ماهه در استان داشتند.

وی از فعالیت 85 شرکت حمل و نقل کالا در این استان خبر داد و اضافه کرد: 4539 راننده در بخش ناوگان باری در این استان فعالیت دارند.

این مدیر مسوول میانگین بالای ناوگان باری را از مشکلات این استان برشمرد و گفت: میانگین بالا و فرسودگی خودروها سبب شده که درآمد رانندگان کاهش و هزینه های آنها افزایش بیابد.

عمر بالای ناوگان حمل و نقل بار استان

وی میانگین عمر ناوگان باری در استان سمنان را بیش از 21 سال اعلام و تصریح کرد: این شاخص در کشور به طور متوسط 17.5 است و به عباریتی ناوگان حمل و نقل بار در این استان چهار-پنج سال بیشتر از میانگین کشوری است.

منصور کیایی همچنین از جابجایی 596 هزار مسافر طی هشت ماهه امسال در استان خبر داد و اظهار کرد: بیشترین مقصد مسافران استان در این هشت ماهه به ترتیب: تهران، مشهد، قم ، گرگان ، مازندران و...بوده است.

چراهمواره متقاضی افزایش کرایه‌اند؟

وی با اشاره به تخصیص اعتباراتی به بخش راهداری استان در جریان سفر اخیر رئیس‌جمهور به استان گفت: در مجموع 50 میلیارد تومان به بخش راهداری استان اختصاص یافته که 30 میلیارد تومان آن به بخش اصلاح نقاط حادثه‌خیز و 20 میلیارد تومان نیز به بخش لکه‌گیری و نگهداری راه‌های استان اختصاص یافته است.

استقرار راهداران در در چهار گردنه برفگیر

وی از برنامه‌ریزی برای اصلاح نقاط حادثه خیز استان خبر داد و افزود: از 14ز نقطه حادثه خیز معرفی شده تاکنون چهار نقطه به طور کامل رفع مشکل شدند، چهار نقطه دیگر در حال اصلاح هستند که به طور میانگین 60 تا 70درصد پیشرفت فیزیکی دارند، در سه چهار نقطه مستعد حادثه نیز به طور موقت طرح هایی برای اصلاح انجام شده تا با تخصیص اعتبار به طور کامل رفع مشکل شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همچنین ضمن تمجید از خدمات نیروهای راهداری گفت: خوشبختانه ماشین آلات تقریبا خوبی در این بخش در استان وجود دارد که در طول سال و خصوصا در فصول سرد به خدمات دهی به کاربران جاده می پردازند.

وی از استقرار راهداران این اداره کل در چهار گردنه برفگیر بشم، رشم، گلوگاه-دیباج و آهوان خبر داد و گفت: این نیروها با پایش مداوم محورها آماده خدمات دهی به کاربران جاده هستند. ضمن اینکه امکانات لازم در این مناطق دپو شده تا در صورت نیاز در ایام بارش برف به هم‌وطنان و هم‌استانی‌ها خدمات ارائه دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha