• سه‌شنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400102820644
  • خبرنگار : 71560

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور:

حضور از رختخواب سر کلاس درس کفایت نمی‌کند/برای بازگشایی مراکز آموزشی تدبیری شود

حضور از رختخواب سر کلاس درس کفایت نمی‌کند/برای بازگشایی مراکز آموزشی تدبیری شود

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: آموزش مجازی و حضوری باید به صورت مکمل دنبال شود و قطعا آموزش چهره به چهره با حضور فیزیکی در محیط آموزشی از کیفیت بالاتری برخوردار است.

محمدصالح جوکار در گفت و گو با ایسنا، درباره اظهارات ضد و نقیضی که در خصوص بازگشایی مراکز آموزشی به خصوص دانشگاه ها مطرح می شود، بیان کرد: اگر در عرصه آموزش و تعلیم و تربیت صرفا به فضای مجازی اتکا کنیم، یقینا آینده درخشانی در مقابل خود نخواهیم داشت چراکه کیفیت آموزش ها هم در آموزش عالی و هم در آموزش و پرورش به شدت پایین آمده است.

وی در ادامه از لحاظ فرهنگی با بیان اینکه آموزش ها به لحاظ دوری از محیط آموزشی تعطیل شده است، اظهار کرد: ما آسیب های جدی را در دوره آموزش به ویژه در حوزه ابتدایی شاهد هستیم، نه تنها تعلیم و تربیت به طور مطلوبی پیش نمی رود بلکه آسیب ها نیز در حال افزایش است.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه محیط مدرسه به نوع خود یک محیط تربیتی به شمار می رود و نقش بی بدیلی در پرورش فکر نوجوانان ما دارد، تصریح کرد: ارتباط مدرسه با خانواده ها به شدت ضعیف شده و حتی خود نهاد خانواده نیز در خطر است. امروز دانش اموزانی که باید زمان خود را در مدارس به عنوان یک محور اساسی تعلیم و تربیت بگذرانند، در خانه زمان خود را سپری می کنند و اشرافیت تربیتی از دست رفته است. فلذا باید برای بازگشایی مراکز آموزشی تدبیری اتخاذ کنیم البته به شرط اینکه تمهیدات و پروتکل های بهداشتی رعایت شود.

رئیس کمیسیون امور داخلی در ادامه تاکید کرد: ضرورت بازگشایی ها در جامعه دانشگاهی نیز احساس می شود. سکوت حاکم در فضای دانشگاه ها قابل قبول نیست و باید فکری برای این موضوع و آینده جوانان این کشور شود. از سوی دیگر فضای مجازی یک فرصت جدی است که در اختیار ما قرار دارد و ما آنچه که در فضای حقیقی داریم در فضای مجازی نیز می توانیم داشته باشیم.

وی در عین حال گفت: فناوری های لازم را داریم اما محتوای خوبی آماده نمی شود و از فضای مجازی می توان به خوبی برای آموزش بهره گرفت، همان طوری که در ایام کرونا از ظرفیت این فضا نیز استفاده شد، اما باید آموزش در این فضا تقویت شود اما به تنهایی کافی نیست. مکمل آموزش حقیقی می تواند آموزش مجازی باشد، در بحث آموزش این دو محور باید باهم دنبال شود.

جوکار در پایان تاکید کرد: حضور فیزیکی دانش آموزان، دانشجویان و اساتید در فضای آموزشی و ارتباط چهره به چهره با یکدیگر قطعا تاثیر آموزشی بالاتری دارد. رعایت آداب آموزش و حضور در کلاس به عنوان محیط علمی بسیار حائز اهمیت است. اینکه دانش آموز یا دانشجو از رختخواب بر سرکلاس حاضر شود، کفایت نمی کند؛ تا زمانی که دانشجو و دانش آموز پشت صندلی درس ننشیند نمی تواند استاد شود.
 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۸ ۱۱:۱۹

ز رختخواب تا گور مدرک بجوی نه دانش! البته از نوع مجازی!

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۸ ۱۱:۳۱

آموزش حضوری چهره به چهره به نظر من برای خیلی از شاخه ها اصلا در دنیای امروز ضروری نیست. شاهد این ادعا هم ویدیو های آموزشی موجود در نت که بعضا دانشجویان برای درک واقعی دروس از اونها استفاده می کنند. اتفاقا آموزش مجازی که به خاطر کرونا دایر شد یک فرصت تاریخی بود. ای کاش زیر ساخت های آن حتی برای دانش آموزان برای همیشه حفظ شود. مثلا در فصل شیوع آنفولانزا دانش آموزان اختیار داشته باشند بین کلاس حضوری و مجازی یکی را انتخاب کنند.

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۸ ۱۱:۵۹

بابا ول کنید چه گیری دادین به حضوری شدن مدارس تواین سرمای زمستون کلی مریضی امیکرون تا موج هفتم راه نندازین اروم نمبشین بسه دیگه دم عیدی میخوان باز کلی خانوازه رو عزادار کنید هی اصرار اصرار برا حضوری شدن مدارس تواین محیط کوچیک درو چنجره بسته هوا الوده

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۸ ۱۲:۵۹

میگم اگه حضوری بشه از سر قبر باباشون میان بجای رختخواب ،حالا تو که استاد شدی الان چیکار میکنی....

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۸ ۱۳:۳۱

واقعا که سلامتی دانش آموزان اصلا براشون مهم نیست انگار نه انگار که چند میلیون نفر تو دنیا با این بیماری وحشتناک از بین رفتن

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۸ ۱۵:۲۶

مگه از جون بچه ام سیر شدم

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۸ ۱۵:۲۶

بیسواد بمونن بخدا بهتره تا تو این اوضاع اقتصاد مدام پول دکتر دوا بدیم

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۸ ۲۱:۵۴

تو این شرایط جون بچه ها مون مهم تر از تحصیلشون هست

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۰۱ ۰۰:۳۱

تدریس فقط مجازی