• سه‌شنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400111209100
  • خبرنگار : 71567

معاون دانشجویی دانشگاه خبر داد

دعوت از اساتید دانشگاه علامه طباطبائی برای شرکت در طرح سنجش سلامت/تشکیل پرونده سلامت الکترونیک

دعوت از اساتید دانشگاه علامه طباطبائی برای شرکت در طرح سنجش سلامت/تشکیل پرونده سلامت الکترونیک

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با دعوت از استادان و کارکنان دانشگاه برای شرکت در طرح پایش سلامت، گفت: این طرح در دو بخش بهداشت و درمان و تربیت بدنی انجام می‌شود که برای شرکت کنندگان پرونده سلامت الکترونیک تشکیل می شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی واحدی ضمن بیان این مطلب گفت: فعالیت کارکنان و استادان به ویژه در دوران کرونا، آنها را در معرض ناهنجاری‌های مختلفی قرار داده است که امکان به خطر انداختن سلامت آنها در حال حاضر یا در آینده وجود دارد. طرح پایش سلامت استادان و کارکنان، علاوه بر امکان سنجش کامل وضعیت موجود سلامت جسمی اعضای خانواده این دانشگاه، به ما کمک می‌کند از بیماری‌ها و نارسایی‌های بدنی احتمالی کارکنان آگاهی و در جهت درمان و پیشگیری اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه این طرح در دو بخش بهداشت و درمان و تربیت بدنی انجام می‌شود، ادامه داد: قسمت های مورد پایش در بخش تربیت بدنی شامل استقامت قلبی تنفسی، تجزیه و تحلیل ترکیبات بدن، ارزیابی قدرت و انعطاف عضلانی، ارزیابی سلامت ستون فقرات و ناهنجاری‌های اسکلتی-عضلانی و غربالگری عملکردی حرکت می‌شود.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه به خدمات بخش بهداشتی و پزشکی طرح اشاره کرد و افزود: این بخش شامل خدمات عمومی چک‌آپ پرستاری از جمله، اندازه‌گیری قد، وزن و فشار خون، معاینات عمومی قلب و عروق، بهداشت دهان و دندان و نظایر آنها می‌شود.

وی با بیان اینکه پس از مرحله بررسی و سنجش، گام دوم طرح شروع می‌شود، اظهار کرد: براساس تجزیه و تحلیلی که از همه استادان و کارکنان به عمل می آید به یک دسته از ناهنجاری‌ها و مشکلات فراگیر می‌رسند که به طور قطع برای این موارد، کارگاه‌ها و دوره‌های لازم برگزار می‌شود و به هر کدام از استادان و کارکنان که درگیر ناهنجاری یا بیماری خاصی باشند، خدمات پزشکی اختصاصی داده خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر واحدی ادامه داد: در هنگام اجرای این طرح، پرونده سلامت الکترونیک تک تک مراجعه کنندگان تشکیل می‌شود و به صورت آنلاین در دسترس آنها و پزشکان معتمد قرار می گیرد. نتیجه این طرح، ارائه برنامه درمانی و تمرینی برای حفظ سلامت استادان و کارکنان دانشگاه است. همچنین در صورت نیاز، استادان و همکاران ما به درمانگاه دانشگاه و اگر وضعیت حادتر باشد، به مراکز تخصصی بیرون از دانشگاه معرفی خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha