• دوشنبه / ۳ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401050302008
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

مازندران از کم‌آبی و پرآبی رنج می‌برد!

مازندران از کم‌آبی و پرآبی رنج می‌برد!

ایسنا/مازندران رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه نیازمندی های بخش آب و خاک در استان زیاد است و با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی، با محدودیت هایی مواجهیم، از محدودیت منابع آب در مازندران و مهار تنها ۱۰ درصد از آب های سطحی خبر داد و گفت: مازندران همواره از کم آبی و پرآبی رنج می برد و در هر دو این شرایط دچار بحران می شویم.

حسن عنایتی کلیجی در ششمین نشست برنامه ریزی و هماهنگی پیاده سازی طرح جامع احداث و ساماندهی زیرساخت های منابع آب و خاک سه استان شمالی که در منابع طبیعی و آبخیزداری نوشهر برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: نیازمندی های بخش آب و خاک در استان مازندران زیاد است و با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی این استان، در منطقه دشت با محدودیت هایی مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه در غرب مازندران کمترین میزان دشت را داریم که از محدودیت ها و چالش های این منطقه است‌، ادامه داد: مازندران همواره از کم آبی و پرآبی رنج می برد و در هر دو این شرایط دچار بحران می شویم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه محدودیت منابع آب در مازندران زیاد است و حدود ۱۰ درصد آب های سطحی مهار می شود، افزود: ۷۵ تا ۸۰ درصد آب های استان آب سطحی است و در فصول غیر زراعی باعث ایجاد محدودیت در مزارع می شود و کشت و کار را با مشکل مواجه می کند.

عنایتی با بیان اینکه در حوزه خاک هم نیاز است به غنی سازی آن توجه کنیم تا از این منبع برای افزایش بهره وری استفاده کنیم، گفت: تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری برای افزایش کیفیت و کمیت تولید و افزایش بهره وری خاک و آب یکی از خواسته های مازندران است که متناسب با شرایط مازندران اجرا و عملیاتی شود.

وی اظهار کرد: سرعت بخشی در اجرای زیرساخت های آب و خاک استان مانند لایروبی آب‌بندان ها و زهکشی اراضی مورد انتظار است اما به دلیل محدودیت منابع اعتباری نتوانستیم در توسعه سامانه های نوین آبیاری به انتظارات موجود پاسخ دهیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: در شرق مازندران نیاز به توسعه سامانه های نوین آبیاری به دلیل محدودیت منابع آبی بیشتر از سایر مناطق است و باید تلاش بیشتری برای بهره گیری منابع داشته باشیم.

عنایتی در پایان خاطرنشان کرد: مطالعه و طراحی برای اجرای پروژه ها یکی از موضوعاتی است که باید به موقع و با استفاده از اعتبارات مناسب اجرا شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha