• پنجشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404082918736
  • منبع : نمایندگی مازندران

ورود میدانی دادگستری مازندران به ادعای مربوط به ساخت و ساز غیرمجاز در جنگل‌های هیرکانی بابل

ورود میدانی دادگستری مازندران به ادعای مربوط به ساخت و ساز غیرمجاز در جنگل‌های هیرکانی بابل

ایسنا/مازندران رئیس کل دادگستری مازندران گفت: بدلیل رانش زمین و احداث چاله‌های عمیق بر اثر تردد تراکتور، تعدادی از دامداران بدون کسب مجوز نسبت به تسطیح قسمت‌هایی از مسیر اقدام کرده‌اند.

عباس پوریانی با اشاره به انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر تعرض به جنگل و تصرف و ساخت و سازهای غیرمجاز و احداث جاده به طول حدود ۲ کیلومتر در جنگل‌های هیرکانی بخش بابلکنار شهرستان بابل، اظهار کرد: در پی وصول خبر، پیگیری موضوع در دستور کار ویژه دستگاه قضایی استان قرار گرفت و مسئولان قضایی شهرستان بابل نیز از منطقه مورد نظر بازدید کردند.  

رئیس کل دادگستری مازندران افزود: در بازدید از محل و دقت در وضعیت اراضی مشاهده شد که با توجه به رانش زمین و احداث چاله‌های عمیق بر اثر تردد تراکتور، تعدادی از دامداران بدون کسب مجوز نسبت به تسطیح قسمت‌هایی از مسیر اقدام کرده‌اند.

پوریانی با بیان اینکه اقدام دامدار در تسطیح زمین باید حتماً با هماهنگی و کسب مجوز از اداره منابع طبیعی انجام شود، تاکید کرد: با توجه به عدم کسب مجوز، قطعاً در این بخش برخورد قاطع با افراد متخلف، انجام خواهد شد.

رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: مسیر و جاده مورد بحث، در گذشته نیز به صورت مال رو جهت عبور دام وجود داشته و مدت‌ها جهت تردد تراکتور مورد استفاده قرار گرفته است؛ فقط بخش‌هایی که به دلیل رانش زمین صعب العبور شده بود با تصمیم دامداران تسطیح انجام شده است.

ورود میدانی دادگستری مازندران به ادعای مربوط به ساخت و ساز غیرمجاز در جنگل‌های هیرکانی بابل

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران در روز پنج‌شنبه ۲۹ آبان، پوریانی با اشاره به این مطلب که در مسیر جاده مورد بازدید در مسیر راه عبور، درختی وجود نداشته است، تصریح کرد: هر فردی بخواهد در عرصه ملی و منابع طبیعی وارد شده و تعرضی انجام دهد؛ حتی اگر تخلف سهواَ صورت گرفته باشد، قطعاً با برخورد قاطع و قانونی دستگاه قضایی روبه‌رو خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۲ ۰۰:۴۹

تقریبآ اکثر ساخت و سازها در محیط جنگل و اطراف آن توسط افراد بومی همان منطقه شکل می گیرد و متآسفانه دهداری ها هم خیلی راحت چشمان خود را می بندند و شرکت‌های آب و برق هم انشعاب می دهند بنابر این خیلی تمیز و شسته شده این کار انجام می شود

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۳ ۲۱:۲۸

خیر اکثر ساخت و ساز توسط ثروتمند غیر بومی می باشد. با پول همه چی رو می خرند. بومیان باید یک خانه و مسکن برای زندگی داشته باشند. شما اگه تو شهر زمین دارید به بومیان جنگل اهدا کنید تا خیال شما از جنگل هیرکانی راحت شود

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۴ ۰۰:۳۶

جناب دادستان ..شمارو بخدا سری به روستاهای نوشهر مثل چلندر روستای ونوش بزنین .ببینی چه فاجعه ای ساختو ساز غیر مجاز توی خارج بافت .ویلاهای آنچنان. متاسفانه با گرفتن مبلغ سنگین برق گازاب میگیرن .تمام زمینهای کشاورزی باغات همه شدن شهرک .

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۴ ۰۰:۴۲

جناب دادستان .متاسفانه در یکی از روستاهای نوشهر روستای ونوش اراضی منابع طبیعی وسط روستا حدود چهارده هزارمتر تمام درختان بالای ۷۰ سال .متصرف .تمام درختان رو قطع کردن .حدود هزارتا درخت اونم وسط تابستون .متصرف معروف .کسی جرات نکرد جلوشو بگیره ..