آیت الله محمدباقر محمدی لائینی پنچشنبه ۲۹ ابان در دیدار با حجتالاسلام بحری، معاونت مردمی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اظهار کرد: پیروزی، دوام و موفقیت انقلاب در مقابل جنگها، فتنههای داخلی و امثال اینها، مرهون حضور مردم است و این موضوع باید بسیار جدی گرفته شود.
وی افزود: باید از محدوده اقشار مذهبی یا خودیها فراتر رویم، باید نیروهایی که داریم را حفظ کرده و نیروهایی که با ما ارتباطی ندارند را نیز باید نیروی خودمان کنیم؛ به آنها آگاهیبخشی و معرفترسانی کنیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: ما بیان داریم، ولی بلاغ کمتر داریم، باید کاری کنیم که محتوای رسالت ما به آن مخاطبان بحران (واقعی) برسد.
عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: امروز همه در فضای مجازی هستند، اما پیامرسانهای بیرونی مانند اینستاگرام، تلگرام و واتساپ که غالباً محل حضور نیروهای مخالف و اپوزیسیون هستند، تا حدود زیادی از نیروهای مذهبی خالی شده است.

آیت الله محمدی لائینی همچنین بیان کرد: بسیاری از همان ۵۰ تا ۶۰ درصدی که با ما ارتباط ندارند، واقعاً مستضعف فکری و فرهنگی هستند. اگر معرفت صحیح به اینها برسد، آن را میپذیرند چون حرف فطرت و خداست.
نماینده ولی فقیه در مازندران یادآور شد: باید برای اقشار مختلفی که حرف ما را نشنیدهاند، همایش بگذاریم، اینها نه در نماز جمعه و نه در مسجد هستند. باید با تشویق، مسابقه و نشان دادن محبت آنها را جمعآوری کنیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری بر لزوم ارتباط با طلاب جوان تأکید کرد تا در معرض القائات مخالفان قرار نگیرند و قدرت تحلیل سیاسی و اجتماعی آنها ضعیف نشود.
انتهای پیام


نظرات