امیرحسین کلانتری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تاریخچه فعالیت این تیم تازه بنیان، عنوان کرد: شرکت پیوتک از سال ۱۳۹۵ در زمینه تخصصی کاشت و رشد گل و گیاه آپارتمانی شروع به کار کرده است و در این مدت بر روی ایدههای متفاوتی از جمله ساخت کولر هوشمند و ال.ای.دی پرابلر طراحی و تحقیقاتی را انجام داده است.
وی با اشاره به طرح اولیه این تیم فعال تولیدی، اظهار کرد: در طرح اولیه تیم پیوتک در صدد تولید گلدان هوشمند مجهز به سنسور بودیم که توانایی سنجش میزان رطوبت خاک را داشته باشد و متناسب با این سنجش با تشخیص خود گیاه را آبیاری کند و با استفاده از این گلدان خانوادهها به راحتی و بدون اطلاعات تخصصی قبلی بتوانند هر نوع گل و گیاه آپارتمانی را در منزل خود پرورش دهند که متاسفانه این طرح به دلیل هزینه بالای تولید و مقرون به صرفه نبودن، به سرانجام نرسید.
کلانتری با اشاره به سئوالات متعدد در زمینه نگهداری گل و گیاه آپارتمانی، تصریح کرد: طی مکاتباتی که این تیم با مردم در خصوص گل و گیاه آپارتمانی داشت، عمده سئوالات در زمینه نحوه و دفعات آبیاری مخصوص هر گیاه آپارتمانی بود و اغلب این گل و گیاهان به دلیل آبیاری زیاد و غیراصولی پژمرده و یا از بین رفته بودند؛ بنابراین تیم پیوتک طرحی را برای تولید سنسورهای هوشمند تشخیص رطوبت خاک در نظر گرفت تا به رفع این مشکل بپردازد.
این فعال حوزه گل و گیاه آپارتمانی، افزود: این سنسور رطوبتسنج، فروش موفقی در بازار به دنبال داشت و بخش دوم و سوم این دستگاه نیز تولید و روانه بازار شد و در حال حاضر تیم پیوتک بر روی هوشمندسازی و هوش مصنوعی نگهداری گل و گیاه آپارتمانی فعالیت میکند، به گونهای که علاقهمندان به نگهداری گل و گیاهان آپارتمانی بتوانند یک شناسنامه جامع مخصوص گیاه مورد نظر شامل همه نکات نگهداری از جمله نور لازم، دفعات آبیاری، کودهای مورد نیاز، بیماریهای گیاه و ... در اختیار داشته باشند.
وی با اشاره به فعالیت این شرکت بر روی تولید نورهای هوشمند رشد گل و گیاه، گفت: طرح بعدی که در دست مطالعه و تولید است، دستگاه تولید نور هوشمند گیاهان آپارتمانی نام دارد. نورهای رشد موجود در بازار امروز در حین فعالیت نور بنفش از خود ساطع میکنند که این نور بنفش برای چشم انسان مضر است و زیبایی گیاه را نیز تحتالشعاع قرار میدهد، به همین خاطر این تیم قطعات را برای فیلتراسیون این نور بنفش و تولید نور هوشمند بیضرر طراحی و با استفاده از این دستگاه نور هوشمند میتوان در محلی که هیچ نور خارجی وجود ندارد، به راحتی گل و گیاه آپارتمانی پرورش داد.
مدیرعامل شرکت پیوتک با اشاره به هدف نهایی و مشکلات موجود برای شرکتهای تازه تاسیس و دانشبنیان، خاطرنشان کرد: هدف اصلی این تیم، هوشمندسازی همه تجهیزات نگهداری گل و گیاه آپارتمانی است که البته نائل شدن به این هدف نیازمند توجه و اختصاص تسهیلات نقدی بیشتر از سوی نهادهای دولتی است و در حال حاضر مشکلات فراوانی در راه پیشرفت شرکتهای دانشبنیان وجود دارد و فعالان این حوزه با موانع متعددی دست و پنجه نرم میکنند.
انتهای پیام
نظرات