• دوشنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۶:۵۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401053122922
  • منبع : نمایندگی سمنان

استان سمنان صاحب سند رشد اقتصادی گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی شد

استان سمنان صاحب سند رشد اقتصادی گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی شد

ایسنا/سمنان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان از تدوین و تصویب سند رشد اقتصادی حوزه‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی استان سمنان خبر داد.

امیر کرم‌زاده با اشاره به سند رشد اقتصادی حوزه‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی استان سمنان اظهار کرد: «فزایش تعداد تأسیسات گردشگری، توسعه بازاریابی گردشگری، افزایش آموزش‌های تخصصی از جمله برنامه‌های تعبیه در این این سند است.

دبیر ستاد سفر استان، برنامه‌ریزی برای برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادها و جشنواره‌ها، تخصصی کردن حوزه گردشگری استان به گردشگری خوراک، کشاورزی، علمی، صنعتی، درمانی و ...، استفاده از ظرفیت استارتاپ‌ها و نرم‌افزارها و فناوری اطلاعات را از دیگر برنامه‌های این دستگاه اجرایی برای رونق گردشگری در استان اعلام کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های در دست اجرا، طراحی اپلیکیشن برای معرفی جاذبه‌های استان و راهنمایی گردشگران داخلی و خارجی است، گفت: برای فروش صنایع‌دستی تمهیدات خوبی اندیشیده شده است که شرکت در نمایشگاه‌های تهران و سایر استان‌ها از جمله این برنامه‌هاست.

کرم‌زاده برگزاری اولین رویداد ملی سفال و سرامیک در استان و بزرگداشت عرفای استان را از جمله برنامه‌های این اداره کل عنوان کرد و گفت: امضای تفاهم‌نامه با پارک علم و فناوری استان، کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، جهاد دانشگاهی استان و فنی و حرفه‌ای استان نیز می‌تواند نقش مؤثری در رشد گردشگری، حمایت از صنایع‌دستی و ... داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان خواستار تخصیص اعتبارات در حوزه‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی و ... برای تحقق هر چه بیشتر و مطلوب‌تر اهداف شد.

سید محمدرضا هاشمی استاندار سمنان نیز گفت: گردشگری باید در اولویت سند توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان سمنان باشد.»

وی افزود: گردشگری صنعتی زودبازده با بهره‌وری بالاست و می‌تواند در زمینه رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال و تحقق شعار سال نقش به سزایی ایفا کند.

استاندار سمنان خواستار استفاده از ظرفیت حوزه دانش‌بنیان برای رشد گردشگری و افزایش ماندگاری مسافران در استان سمنان شد و افزود: با توجه به کمبود آب و مشکلات اشتغال‌زایی در این زمینه، گردشگری می‌تواند نقش مؤثری در افزایش اشتغال با توجه به نیاز کمتری این صنعت به استفاده از آب داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha