محمد خرم مدیرکل دفتر امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش،شنبه سوم آبان در گردهمایی مدیران مدارس هیئت امنایی استان سمنان که با حضور داریوش نتاج مسئول مدارس هیئتامنایی وزارت آموزش و پرورش، قاسم شریفی مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان این استان برگزار شد، با تقدیر از زحمات مدیران مدارس، بر توانمندسازی مدیران و الگوبرداری این مدارس برای مردمیسازی نظام آموزشی با تشکیل و بهرهگیری از هیئتامنای توانمند تأکید و اظهار کرد: هدف اصلی ما در این گردهمایی، ایجاد همافزایی و گفتوگوی مستقیم با مدیران خط مقدم آموزش در استانهاست.
وی با مروری بر تاریخچه قانونی مدارس هیئت امنایی، اضافه کرد: مدارس هیئت امنایی بر اساس مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش و با هدف بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی و محلی شکل گرفتهاند. فلسفه وجودی این مدارس، مشارکتپذیری است و باید به عنوان الگویی برای سایر مدارس کشور عمل کنند.
مدیرکل دفتر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: هرچه ارتباط شما مدیران با اولیا و خیرین عمیقتر باشید و از ظرفیت فکری و اجرایی جامعه محلی خود بهتر استفاده کنید، در کیفیسازی آموزش و پرورش منطقه خود موفقتر خواهید بود. این نگاه، نقطه مقابل نادرستِ برچسب زدن به این مدارس بهعنوان مدارس پولی است.

خرم، تشکیل هیئت امنای توانمند و فعال را رکن اصلی موفقیت این مدارس دانست و گفت: شما موظفید بر اساس آییننامه اجرایی، هیئت امنایی متشکل از افراد خوشفکر، توانمند، صاحب نفوذ و دلسوز تشکیل دهید و ماهی یکبار با آنان جلسه برگزار کنید. اگر هیئت امنا به درستی تشکیل و از آن استفاده نشود، هدف اصلی قانونگذار که همان مردمیسازی است، محقق نخواهد شد.
مدیرکل دفتر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش در پایان با تجلیل از مقام معلمان، خطاب به مدیران حاضر گفت: شغل شما یک شغل عادی نیست، بلکه یک ایثارگری است؛ شما برای آینده این کشور سرمایهگذاری میکنید. استانداران، وزیران و مدیران آینده کشور، امروز در کلاسهای درس شما نشستهاند. بنابراین در شهرستانها، از محیط آرام و صمیمی برای خدمترسانی بیشتر بهره ببرید.
انتهای پیام


نظرات