• دوشنبه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401062115726
  • منبع : نمایندگی گیلان

جهاد دانشگاهی گیلان حلقه اتصال صاحبان مشاغل خانگی به بازارهای هدف

جهاد دانشگاهی گیلان حلقه اتصال صاحبان مشاغل خانگی به بازارهای هدف

ایسنا/گیلان سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان گفت: جهاد دانشگاهی گیلان حلقه اتصال صاحبان مشاغل خانگی به بازارهای هدف داخلی و خارجی است.  

دکتر حمیدرضا مسکنی در نشست با پیشرانان طرح توسعه مشاغل خانگی گیلان که در دفتر مرکزی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان برگزار شد با بیان اینکه هدف از این جلسه مقدمه ای برای استعدادسنجی و توانمندسازی صاحبان مشاغل خانگی در استان است، اظهار کرد: همت و اهتمام سازمان جهاد دانشگاهی، در راستای تعامل دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی در اجرای طرح و ارائه خدمات آموزش و مشاوره حضوری و غیرحضوری به صاحبان مشاغل خانگی برای اتصال به بازار است.

وی افزود: ایجاد زیرساخت͏ های بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی و ایجاد امکان و تسهیل نظارت بر فرآیند فروش محصولات، از جمله مواردی است که انجام آن در دستور کار ما قرار گرفته است.

مسکنی ادامه داد: اگر چه برخی از صاحبان مشاغل خانگی برای بازاریابی و فروش محصولات خود با مشکلاتی مواجه هستند اما خوشبختانه امروز در جمع هنرمندان و صاحبان مشاغل خانگی هستیم که توانسته‌اند بازارهای هدف خوبی را کسب کنند.

وی افزود: جهاد دانشگاهی بازویی توانمند و حلقه اتصالی قوی برای هدایت تولیدکننده به بازارهای هدف است و به خصوص در جذب بازارهای آنلاین می‌توان گام های موثری در جهت متصل شدن صاحبان مشاغل خانگی به دیگر زنجیره های تولید برداشت.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان بر ضرورت  انتقال تجربیات صاحبان مشاغل خانگی موفق به جوانان و متقاضیان مشاغل خانگی تاکید کرد و ادامه داد: حتی می توان رشته‌های مختلف هنری و مشاغل خانگی را به هم متصل کرد تا با هماهنگی‌های انجام شده موانع توسعه در این مسیر را یکی پس از دیگری از میان برداشت.  

وی گفت: یکی از کارهای بسیار با اهمیت توسعه مشاغل خانگی افزایش اشتغال است که هنرمندان صنایع دستی و صاحبان مشاغل خانگی گیلان توانسته‌اند در این عرصه تا حدودی موفق عمل کنند و باید از این ظرفیت در جهت توسعه اشتغال گیلان بهره گرفت.

مسکنی از ایجاد و تکمیل بانک اطلاعاتی صاحبان مشاغل خانگی و متقاضیان مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی خبرداد و افزود: هنر ایرانی اسلامی در جهان زبانزد است و می توان با این تولیدات، فرهنگ جمهوری اسلامی ایران را در قالب کالا به جهانیان صادر کند.

وی از طراحان حاضر در جلسه خواست با انجام کارهای مشترک در مسیر افزایش ارزش افزوده تولیدات مشاغل خانگی گام بردارند و در همین راستا قول مساعدت داد و گفت: برای تحقق این امر استفاده از همه توانمندی‌ها و امکانات جهاد دانشگاهی ضروری است.

مسکنی با اشاره به وجود فضای چهار هکتاری آموزشی جهاد دانشگاهی گیلان اضافه کرد: بخشی از این فضا را در اختیار پیشرانان و صاحبان مشاغل خانگی استان قرار می دهیم تا در قالب نمایشگاه بتوانند بازارهای هدف جدیدی کسب کنند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی می تواند در زمینه توسعه فروش محصولات صنایع دستی عاملی موثر باشد، تصریح کرد: بسته بندی‌های ایرانی، شکیل، بدیع و چشم نواز هستند و قادرند محصولات مشاغل خانگی را به جهانیان معرفی کنند؛ افزون بر این آمادگی داریم در جهت گسترش چنین اقداماتی کمک کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha