صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز برداشت مرکبات استان گیلان با برداشت محصول نارنگی و نارنج، اظهار کرد: سطح زیر کشت مرکبات در استان، ۱۱ هزار و ۳۵۷ هکتار است.
وی ادامه داد: حدود پنج درصد از محصول تولیدی، نارنگی و پنج درصد از سایر ارقام مرکبات شامل نارنج، لیمو، گریپ فروت، دارابی و بالنگ است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به رتبه پنجم استان در تولید مرکبات، اضافه کرد: رودسر، املش و لنگرود عمده شهرستان های تولیدکننده مرکبات استان هستند و بالغ بر ۲۶ هزار و ۶۵ خانوار بهره بردار داریم.
محمدی زمان برداشت پرتقال استان را از اوایل آذر تا اوایل بهمن دانست و تاکید کرد: زمان برداشت نارنگی استان نیز از اواخر مهر آغاز می شود.
وی سطح زیر کشت نارنگی را ۶۶۸ هکتار دانست و بیان کرد: پیش بینی می شود امسال هفت هزار و ۸۶۰ تن تولید به ارزش اقتصادی سه هزار و ۹۳۰ میلیارد ریال داشته باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یادآور شد: گیلان دو واحد فرآوری مرکبات با ظرفیت ۵۸ هزار تن در شهرستان رودسر دارد که در تولید کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعالیت می کنند.
انتهای پیام


نظرات