حجتالاسلام حسین رحیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بقاع متبرکه قطب فرهنگی در هر شهر بوده و اجرای برنامههای مناسبتی در امامزادگان و بقاع متبرکه دنبال میشود.
وی ادامه داد: در حوزه اجتماعی، برنامههایی از قبیل شناسایی نیازمندان، کمک به مستمندان و کمکرسانی و کار در امور اجتماعی، دارو درمان و ازدواج دنبال میشود تا بتوانیم از ظرفیت این مکانهای مقدس بهره بریم.
رحیمی تصریح کرد: در رویکرد قرآنی نیز برگزاری کلاسهای قرآن در امامزادگان، برگزاری محافل انس با قرآن، برگزاری مسابقات قرآنی و برگزاری جلسات تفسیر قرآن کریم دنبال میشود.
وی با بیان اینکه هزینههای این برنامهها از سه محل عواید موقوفات، محل درآمد فرهنگی امامزادگان و از محل کمک خیرین تأمین و در مراکز افق اجرایی میشود، افزود: در فضای امامزادگان است که افراد محروم و مستضعف شناسایی میشوند و خواهیم توانست با ایجاد حلقه رابط بین آنان و خیران، فقر و آسیبهای ناشی از آن را در جامعه کاهش دهیم.
رحیمی ادامه داد: وقتی که مردم در برنامههای مختلفی که در بقاع برگزار میشود شرکت کنند مسلما با قرآن و معارف الهی مأنوس میشوند، زندگی آنها رنگ و عطر قرآن میگیرد و در نتیجه این، باعث رشد جنبههای معنوی مردم و فرزندان آنها در جامعه میشود.
ضرورت نیازشناسی وقف
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه خراسانجنوبی با اشاره به اینکه نیازهایی در استان مشاهده میشود که در مراکز مشاوره وقف به مردم پیشنهاد میدهیم تا وقفهای جدید خود را در آن حوزهها انجام دهند، گفت: وقف در حوزههای مربوط به مسائل اجتماعی مردم به خصوص ازدواج و جهیزیه، کمک به فقرا و مستمندان، مباحث قرآنی مغفول مانده است.
رحیمی یادآور شد: تحصیل دانشآموزان و دانشجویان و طلاب، حوزههای درمانی و کمک به بیمارستانها و بیماران از جمله مواردی است که برای وقف جدید به مردم پیشنهاد میشود.
انتهای پیام
نظرات