• پنجشنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404062716430
  • خبرنگار : 50026

آغاز عملیات بهسازی محور معادن زغال‌ سنگ پرورده طبس با حضور وزیر صنعت،معدن و تجارت

آغاز عملیات بهسازی محور معادن زغال‌ سنگ پرورده طبس با حضور وزیر صنعت،معدن و تجارت

ایسنا/خراسان جنوبی عملیات بهسازی و روکش آسفالت محور دسترسی به معادن زغال‌ سنگ پرورده طبس به طول ۵۰ کیلومتر آغاز شد. ​​​​​​​

عملیات بهسازی و روکش آسفالت محور دسترسی به معادن زغال‌سنگ پرورده طبس، امروز پنجشنبه ۲۷ شهریور با حضور سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، به طول ۵۰ کیلومتر آغاز شد. این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۱۰ میلیارد تومان اجرا می‌شود و پیش‌بینی شده ظرف مدت ۱۵ ماه به بهره‌برداری برسد.

محمد نصیری، نماینده مردم طبس، بشرویه و فردوس در مجلس شورای اسلامی در این مراسم اظهار کرد: این پروژه مطالبه ۱۵ ساله معدنکاران منطقه بود که امروز با حضور وزیر صمت محقق شد. پیگیری تحقق این مطالبه پس از حادثه معدن سال گذشته به‌طور جدی در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی آن هستیم.

داریوش فرهنگ، مجری امور زیربنایی ایمیدرو نیز با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه بهسازی و روکش آسفالت مسیر ۵۰ کیلومتری طبس تا ورودی معدن گفت: این طرح پس از حادثه معدن سال گذشته و با مشارکت دستگاه‌های مختلف و فعالان حوزه معدن در دستور کار قرار گرفت و امروز رسماً آغاز شد.

وی افزود: این پروژه با همکاری راهداری و سایر دستگاه‌ها اجرا می‌شود و پیش‌بینی ما این است که ظرف مدت یک سال تا ۱۵ ماه به پایان برسد. در کنار بهسازی مسیر، احداث پل‌های موردنیاز نیز انجام خواهد شد تا جاده‌ای استاندارد و ایمن برای سال‌های آینده معادن منطقه فراهم شود.

مجری امور زیربنایی ایمیدرو تأکید کرد: در تأمین مالی این پروژه، سازمان ایمیدرو، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی، راهداری و همچنین معادن منطقه مشارکت داشته‌اند. هزینه‌ پیش‌بینی‌شده در بخش راه بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان است که سهم ایمیدرو و شرکت تهیه و تولید بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان است.

محمد نصیری،  نماینده  فردوس، طبس، سرایان، بشرویه و عشق آباد نیز با اشاره به پروژه برق‌رسانی به معادن منطقه گفت: در کنار این پروژه، خط برق ۱۳۲ کیلوولت نیز احداث شده که اکنون با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۷ درصد آماده بهره‌برداری است و قادر خواهد بود حدود ۷۰ تا ۸۰ مگاوات برق مورد نیاز معادن منطقه را تأمین کند. برای اجرای این پروژه نیز حدود ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی از حمایت‌ها و پیگیری‌های وزیر صمت، استاندار خراسان جنوبی، مسئولان راهداری و مجموعه ایمیدرو قدردانی کرد و گفت: این پروژه‌ها به زودی با حضور وزیر و سایر مسئولان به بهره‌برداری خواهد رسید و گام بلندی در توسعه معادن و زیرساخت‌های منطقه خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha