• پنجشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401070702787
  • خبرنگار : 30057

دستاورد جدید محققان کشور در عرصه درمان کووید ۱۹؛

نتایج مثبت کارآزمایی‌ بالینی پودر غذایی تولیدشده در درمان بیماران کرونایی با درگیری ۷۰ درصد ریه

نتایج مثبت کارآزمایی‌ بالینی پودر غذایی تولیدشده در درمان بیماران کرونایی با درگیری ۷۰ درصد ریه

محققان کشور پودر غذایی تقویت‌کننده سیستم‌های بدن با فرآوری غلات را به جامعه پزشکی معرفی کردند که نتایج مطالعات کارآزمایی‌های بالینی آن نشان می‌دهد در درمان بیماران مبتلا به کرونا با درگیری ۷۰ تا ۹۰ درصد ریه مؤثر بوده است.

به گزارش ایسنا، مقالات یک پژوهشگر ایرانی که بر اساس اختراع "پودر غذایی تقویت‌کننده سیستم‌های بدن با فرآوری غلات" به شماره ثبت اختراع ۹۹۱۷۲، در داخل کشور و انجام کارآزمایی‌های بالینی در بیمارستان‌های سینای همدان و امام خمینی تهران تدوین شده‌اند، مورد توجه مجله‌های معتبر علمی خارجی قرار گرفت. 

عارف خلخالی، مخترع این مکمل غذایی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره توضیح داد: مجله ISI مرزهای ایمونولوژی (Frontiers in Immunology) که دارای رتبه Q1 و ضریب تاثیر (Impact Factor) ۹ است، به عنوان مجله‌ای معتبر در بحث ایمونولوژی در جهان مطرح است، به انتشار این مقاله‌ با موضوع "اثربخشی سپر زیستی تغذیه‌ای (NUTRITION Bio Shield (NBS)) در بهبود بیماری کرونا و رفع التهابات ناشی از آن" پرداخت.

وی اضافه کرد: در این مقاله که بر اساس کارآزمایی بالینی انجام شده توسط تیم پزشکی بیمارستان "سینا"ی همدان تدوین شده، بر نتایج مثبت مصرف این پودر غذایی بر کاهش التهابات دستگاه‌های تنفسی بیماران کرونایی و نیز کاهش آنزیم‌های کبدی و قلبی تاکید شده و افزایش دو و نیم برابری تعداد لنفوسیت‌ها را در بدن بیماران کرونایی مصرف‌کننده نسبت به نمونه شاهد به اثبات رسانده است.

خلخالی یادآور شد: همچنین در کارآزمایی بالینی دیگری که در بیمارستان امام خمینی تهران در مورد اثرگذاری سپر زیستی تغذیه‌ای (NUTRITION Bio Shield (NBS)) بر بیماران شدید کرونایی انجام شد، نتایج قابل توجهی به دست آمد که از جمله آن می‌توان به کاهش چشمگیر التهابات بیماران کرونایی با درگیری ۷۰ تا ۹۰ درصد ریه اشاره کرد.

به گفته مجری طرح، کاهش ۵۰ درصدی مرگ و میر بیماران مصرف کننده این پودر غذایی نسبت به نمونه شاهد از دیگر دستاوردهای این پروژه تحقیقاتی به شمار می‌رود.

مقاله مربوط به نتایج این کارآزمایی بالینی نیز در مجله ISI میکروبیال پاتوژنزیز (Microbial Pathogenesis)، دارای رتبه Q2 و ضریب تاثیر ۴ که توسط انتشارات ELSEVIER چاپ می‌شود، پذیرش شده که به زودی منتشر خواهد شد.

خلخالی تاکید کرد: در مورد اثرگذاری اختراع «پودر غذایی تقویت‌کننده سیستم‌های بدن با فرآوری غلات (NBS)» بر درمان سایر بیماری‌ها، حدود ۱۰ مقاله دیگر در مجلات معتبر بین‌المللی چاپ و منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha