به گزارش ایسنا، نسرین مصفا امروز در آیین افتتاح اولین روز از هفته ترویج علم و بزرگداشت روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه با اشاره به دو هدف پایهای منشور سازمان ملل متحد یعنی صلح و توسعه علم، افزود: صلح، آرمان بشریت و بستر اصلی زندگی توام با کرامت و توسعه فصل مشترک تلاشهای بشر است.
وی ادامه داد: هر دو مفهوم نیازمند درک واقعیتهایی برای تحقق است و با موضوعات دیگری چون عدالت، توسعه پایدار، مشارکت و حقوق بشر در هم آمیخته است.
رئیس انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد خاطر نشان کرد: علم ابزار منطقی قابل قبول و پاسخگو برای گذار از مشکلات، همچنین خادمی برای هر دو آرمان صلح و توسعه و رفع تضادها برای نیل به آنهاست.
مصفا تاکید کرد: علم واقعیترین وجه زندگی بشری است و بر همین اساس امروزه تخیلات علمی گذشته به واقعیت پیوسته و به بشریت اجازه زندگی بهتری داده است.
وی با اشاره به نابرابریهای علمی، افزود: جهان به سمت اجرای سیاستهای حق محوری حرکت میکند و علم حقمحور، صلح حقمحور و توسعه حقمحور نیازمند تلاش برای کاهش شکافهای بین بشریت است.
وی با تاکید بر توجه به حقمحوری در این زمینه، گفت: البته هنوز رهیافت یکسان به حقمحوری وجود ندارد.
مصفا خاطرنشان کرد: آمارهای بینالمللی نشان میدهد هنوز بخش عظیمی از مردم از سادهترین امکانات محروم هستند و برنامههای بینالمللی هنوز در عمل تغییری در زندگی آنان پدید نیاورده است.
مصفا گفت: توسعه حقمحور اساس تفکر در زمینه ترویج علم باید باشد.
انتهای پیام
در افتتاحیه اولین روز از هفته ترویج علم مطرح شد
توسعه حقمحور نیازمند تلاش برای کاهش شکافهای بین بشریت است
رئیس انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد با بیان اینکه جهان به سمت اجرای سیاستهای حق محوری حرکت میکند، گفت: علم حقمحور، صلح حقمحور و توسعه حقمحور نیازمند تلاش برای کاهش شکافهای بین بشریت است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات