به گزارش ایسنا، درحالی که قرار بود مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری شنبه ۲۱ خرداد سال جاری با حضور ۳ نامزد شامل محمدکاظمیان، محمد اسد مسجدی و مسعود خلیلی برگزار شود، وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد به دلیل بررسی و رسیدگی به ادعاها و شکایتهای واصله برخی کاندیداهای احراز پست ریاست این فدراسیون، انتخابات این فدراسیون باید با ۱۰ روز تعویق برگزار شود اما در نهایت فدراسیون سوارکاری اعلام کرد که مجمع انتخاباتی این فدراسیون ۲۱ خرداد سال جاری برگزار میشود و به صورت رسمی از سوی وزارت ورزش و جوانان در خصوص لغو یا عدم برگزاری انتخابات تصمیمی اعلام نشده است.
سرانجام نیز مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری ایران، ۲۱ خرداد سال جاری در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد و ۴۷ نفر از اعضای حاضر در مجمع، برگ رای خود را به صندوق انداختند و در پایان مسعود خلیلی با ۴۵ رای به عنوان رییس فدراسیون سوارکاری انتخاب و ۲ مورد از آرای ماخوذه به دلیل مخدوش بودن باطل اعلام شد.
محمدکاظمیان، محمداسد مسجدی و مسعود خلیلی نامزدهای واجد شرایط شرکت در انتخابات فدراسیون سوارکاری بودند که مسجدی و کاظمیان ۲ نامزد انتخابات ریاست این فدراسیون در مجمع غایب بودند و غیبت آنها به منزله انصراف تلقی شد.
نکته قابل تامل اینکه در شرایطی که قرار بود محمد پولاگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، مجید شهیدی به عنوان مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان، پریچهره، سرپرست دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان و سیاوشانی به عنوان معاون امور مجامع فدراسیونهای ورزشی در مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری حضور پیدا کنند، همگی غایب بودند و ناصر رزاقیان، رییس هیات استان گلستان در غیاب پولادگر به عنوان رییس مجمع، انتخاب شد.
پس از برگزاری انتخابات، محمد کاظمیان و محمد اسدمسجدی در شعبه ۳۵ دیوان عدالت اداری با موضوع شکایت و خواسته «درخواست ابطال انتخابات غیرقانونی مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۲۱ فدراسیون سوارکاری» خواستار ابطال انتخابات فدراسیون سوارکاری شدند..
در پرونده مذکور شکات اصلی مدعی شده اند مجمع عمومی فدراسیون سوارکاری برخلاف مقررات و بدون حضور اعضا و در زمانی غیر از زمان اعلامی وزارت ورزش و جوانان و در مکانی که از پیش تعیین نشده، تشکیل شده است. همچنین این مجمع بدون حضور رقبای رییس فدراسیون و رییس مجمع عمومی در فرایندی غیرقانونی منجر به انتخاب مجدد رییس سابق شده است. علاوه بر این در انتخابات مربوطه کاندیداها اعلام رسمی و معرفی رسمی نشدهاند و تقاضای ابطال این انتخابات و ممانعت وزیر ورزش و جوانان از تایید و صدور حکم ریاست فدراسیون را تقدیم کرده اند.
در این پرونده مسعود خلیلی به عنوان رییس سابق فدراسیون سوارکاری نیز ضمن ادعا به برگزاری انتخابات وفق مقررات تقاضای احراز وقوع تخلف ار ناحیه وزارت ورزش و جوانان و وزیر شخص وزیر در عدم تایید مصوبات مجمع صدور حکم ریاست شخص منتخب مجمع را ارائه کرده و در ابتدا به جهت عدم توجه دعوا به طرفیت وزارت ورزش و جوانان تقاضای رد شکایت اصلی را کرده است و وجه تمایزی بین وزیر ورزش و جوانان و سایر اعضای مجمع قائل نشده و به ماده ۱۳ اساسنامه استناد کرده و تمامی اقدامات را منطبق با دستورالعمل شرایط اختصاصی شرایط اختصاصی نامزدهای دارای وثاقت، امانت و نحوه ثبت نام و رای گیری برای داوطلابان پست های هیات رییسه فدراسیون های ورزشی عنوان کرده و تقاضای رد شکایت شکات اصلی و الزام وزارت ورزش به تمکن از مصوبات قانونی مجمع فدراسیون را داشته است.
در عین حال وزارت ورزش و جوانان در این پرونده و در پاسخ به دعوای اصلی لوایح خود را ارسال و دفاع کرده است.
شعبه ۳۵ دیوان عدالت اداری نیز ضمن بررسی مستندات و مداراک موجود در رایی به شماره دادنامه ۱۷۹۵۷۲۳ مورخ ۳ آبان ۱۴۰۱ اعلام کرده است به جهت نقض قواعد آمره از جمله رعایت زمان های مشخص شده در دستورالعمل، برگزاری مجمع در مکانی متفاوت از مکان اعلامی، عدم وجود دلیلی مبنی بر دعوت اعضا و عدم ارائه دلیلی مبنی بر انتشار اطلاعیه و آگهی مجمع، برگزاری مجمع با حضور یک نامزد اقدامات وزارت ورزش و جوانان را در عدم صدور حکم اعضای هیات رییسه منتخب موجه تشخیص داده و ضمن وارد دانستن ادعای شکایت اصلی مستندا به مواد ۱۰ و ۱۱ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم به ابطال انتخابات مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۲۱ فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران و رد شکایت وارد ثالث صادر و اعلام داشت.
پس از صدور رای اولیه از سوی شعبه دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال انتخابات مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۲۱ فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران، از سوی مسعود خلیلی به دلیل اعتراض به رای صادره، درخواست تجدیدنظر خواهی شده است و شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری در این رابطه تصمیم گیری خواهد کرد. بنابراین تا آن زمان رای بدوی مبنی به منزله رای قطعی نیست و زمان مجمع فدراسیون سوارکاری ابطال شده نیست و باید منتظر رای قطعی ماند.
به گزارش ایسنا، پیش از این با شکایت مسعود خلیلی از وزارت ورزش و جوانان، دیوان عدالت اداری دستور موقت مبنی بر توقف اجرای ابلاغیه با موضوع انتخاب سرپرست فدراسیون سوارکاری را صادر کرده بود.
انتهای پیام
نظرات